Спиращи дъха емоции с нови хитови трилъри този уикенд по Bulgaria ON AIR

„Изкормвачът“ и „Лешояда" ще приковат вниманието на зрителите в 22:00 часа

26.06.2024 | 12:32
Спиращи дъха емоции с нови хитови трилъри този уикенд по Bulgaria ON AIR

Легенди, загадки и престъпления ще завладеят ефира на Bulgaria ON AIR този уикенд за всички почитатели на трилърите и страшните истории. На 29 юни от 22:00 часа, когато нощта буди всички наши страхове, на малкия екран ще се излъчи „Изкормвачът“, където мистерии от миналото се завръщат 16 години по-късно с още повече опасности. В неделя, 30 юни, по същото време зрителите на политематичната телевизия ще проследят историята на журналист, готов на всичко, за да развие своята кариера в криминалната драма „Лешояда“.

Потресаващият съспенс трилър „Изкормвачът“, по сценарий на Уейс Крейвън, представя живота в тихото и спокойно градче Ривъртън, където легенда разказва за сериен убиец. Действието се развива в наши дни, 16 години след смъртта му, когато мистериозно започват да изчезват хора, а извършителят успешно остава в сянка.

mysoulto

Мистерията ще завладее ефира на Bulgaria ON AIR и в неделя, когато Лу Блум, изигран от Джейк Джиленхол, ще се опита да пробие като репортер за вечерните новини, заснемайки тъмните страни на нощния живот в Лос Анжелис в трилъра „Лешояда“. Решен да успее, Лу си пробива път към върха с всички средства в този опасен и жесток свят, където всяка полицейска сирена, всяко престъпление и всяка жертва е джакпот и се превръща в пари.

Какъв ще се окаже краят на легендата в Ривъртън, има ли връзка между някое от децата и убиеца и докъде е готов да стигне Лу Блум, за да бъде сред най-добрите – не пропускайте да гледате тази събота и неделя, на 29 и 30 юни, от 22:00 часа в хитовите трилъри „Изкормвачът“ и „Лешояда“.