Виктор Дремсизов – пилотът под прикритие на „България Еър"

14.06.2024 | 13:40
Виктор Дремсизов – пилотът под прикритие на „България Еър

„Имам разрешение за днешния полет, потвърдено, готово – излитаме!" Капитанът на „България сутрин“ Виктор Дремсизов облече 4-лентова командирска униформа на националния превозвач „България Еър" и стартира не самолета, а пилотното издание на рубриката „Професионалистите“, която ще се излъчва всяка неделя в новия уикенд сутрешен блок на Bulgaria ON AIR от 09:30 часа.

Пилотното издание на „България сутрин в неделя" ще има силен старт и специален пилотен гост.

Виктор

На 16 юни винаги усмихнатият Виктор Дремсизов ще влезе в пилотската кабина и ще срещне зрителите с капитан Бойко Ичев от националния превозвач „България Еър". Като опитен журналист и водещ, Виктор ще зададе на професионалиста най-важния въпрос за пилотската професия, мислено задаван поне веднъж от пътниците на борда на някой самолет. А той, разбира се, е: „За какво са всички тези дисплеи и копчета в пилотската кабина, какво правим?“.

FMS, задкрилки, спирачки, двигатели, за какво служи „голямата ръчка" в самолета и колко време е подготовката на самолет за полет - всичко това и още любопитна информация от света на авиацията предават пилота под прикритие Виктор Дремсизов и капитан Бойко Ичев.

Новата рубрика „Професионалистите“ ще излети заедно с новия уикенд формат „България сутрин в неделя" на 16 юни в ефира на Bulgaria ON AIR точно в 9:30 часа.