Водещият на Спортът ON AIR Владислав Радославов връща вярата в доброто

08.04.2024 | 14:18
Водещият на Спортът ON AIR Владислав Радославов връща вярата в доброто

Освен като водещ и репортер на спортните новини в Bulgaria ON AIR, Владислав Радославов е известен и като човек споделящ благородна кауза в социалните си мрежи, където е познат още и като „Точно с Влади“. Спортният журналист на политематичната телевизия среща последователите си с различните лица на България. Среща след среща те му разкриват своя нелек житейски път, мечтите и стремежите си, които биха могли да изпълнят страници на най-значимите издания. Музиканти и продавачи на улицата, образовани хора, които по стечение на обстоятелствата днес спят на легла от картон, и бедни възрастни, които със сетни сили се опитват да осигурят препитанието си - всеки има своята неповторима история. Но Влади не се задоволява само с това да ги изслушва - той действа. С вдъхновяваща енергия, необятно сърце и помощ от много благородни хора, Влади раздава надежда и подкрепа - храна, дрехи, дори средства, за да осигурят покрив над главите си и да стъпят на краката си. Той не само помага на хората, но ги променя.

До момента водещият на Спортът ON AIR е помогнал на над 50 души, а случаят на сляпата възрастна жена, лишена от квартира, поради липса на средства, се превърна в емоционален върховен момент, тъй като Влади и благородните хора, които му помагат, не само ѝ предоставиха основни неща като храна и консумативи, но ѝ осигуриха и средства за покрив над главата. Тя е само едно от многото лица, които се преобразяват благодарение на безкрайната сила на човешката доброта. И в този миг от време „Точно с Влади“ се превръща във въплъщение на надеждата.

„Идеята за тази инициатива се роди спонтанно. Може би целият ми житейски път ме е водил именно към нея, тъй като винаги съм обичал да бъда сред хората, както винаги съм обичал да помагам и да играя футбол. Съчетавайки трите неща, се получи именно това, което виждате сега“, казва водещият на Спортът ON AIR.

Екипът на Bulgaria ON AIR застава зад каузата на журналиста и насърчава добрия пример.