Без микрофон: Кой е Мартин Керефейски

07.03.2024 | 12:21
Без микрофон: Кой е Мартин Керефейски

Мартин Керефейски е едно от новите лица на Bulgaria ON AIR, който информира зрителите за важните новини в страната и света. С неспирна енергия, много любопитство и амбиция, всеки ден Мартин предава на зрителите политическата сцена у нас и подрежда пъзела от информация за зрителите пред екран. Но това не е единствената му страст, споделя той в интервю за Az-jenata.bg. Мартин е и едно от първите лица на Bulgaria ON AIR, чийто виртуален аватар, създаден чрез изкуствен интелект, съобщава най-важните новини от деня в социалните мрежи на Bulgaria ON AIR. Повече информация - ТУК.

„Определям се като амбициозен млад човек. Ценя отговорните и грижовните хора, не харесвам тези, които твърде много са си повярвали и потискат останалите. Вярвам, че журналистиката може да променя. Затова и съм я избрал за себе си. Последните години в гимназията дълго обмислях как си представям бъдещото си развитие. Имах интерес към биологията, затова медицината се появяваше естествено в плановете ми. От малък съм влюбен и в телевизията“, сподели Мартин за рубриката „Без микрофон“.

Мартин

Относно интереса му към политиката, репортерът на Bulgaria ON AIR споделя, че вижда политическата обстановка като пъзел, който се подрежда с необходимия контекст на събитията и процесите. Като журналист Мартин се чувства длъжен да представ обективно събитията на политическата сцена, а като гражданин е избрал за своя мисия да запали интерес към политиката у младите хора. „Членувам в младежки организации, които се стремят да повишат младежкото участие в процесите….“  

Пълното интервю на репортера Мартин Керефейски прочете в рубриката „Без микрофон“ на сайта за нежната аудитория Az-jenata.bgТУК.