„Бъдещето: Дом и офис“ разкрива начини за енергоспестяване и справяне с високата инфлация на 6 февруари

Първото за 2023 г. издание на мултиплатформения проект на Bulgaria ON AIR ще се излъчи в 19:30 часа

31.01.2023 | 14:47
„Бъдещето: Дом и офис“ разкрива начини за енергоспестяване и справяне с високата инфлация на 6 февруари

Кои са новите тенденции в дигиталното ипотечно кредитиране, как умните уреди променят живота ни и какво стана задължителна част от жилищния интериор през последните 5 години? Отговори на тези и още въпроси зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат по време на първото за 2023 г. издание на специализирания мултиплатформен проект „Бъдещето: Дом и офис“, който националната политематична телевизия ще излъчи в своя ефир на 6 февруари в 19:30 часа. Модератор на експертната бизнес дискусия отново ще бъде журналистът на Bulgaria ON AIR и продуцент на публицистичното предаване „Директно“ – Калина Донкова.

Във времена на висока инфлация, нестабилно правителство и тежки последици от продължаващата война в Украйна, съвсем естествено тези фактори повлияха на повечето сектори и на средата, в която живеем. Имотният пазар не беше изключение и също премина през някои изменения. Именно поради тази причина темата за имотния пазар е на фокус в първото за 2023 г. издание на задълбочената бизнес дискусия „Бъдещето: Дом и офис“.

Дигитализацията в ипотечното кредитиране също ще бъде засегната и дискутирана, като своето експертно мнение по време на специализирания телевизионен проект ще очертае Юлиан Влахов - Директор Продукти и услуги в УниКредит Булбанк. Зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат и доколко е възможно клиентите  да комуникират със своята банка дистанционно и какви са плановете за развиване на дигиталния процес.

За значението и важността на качествения матрак и как това влияе на цялостното здраве на човек, ще разкаже Ваня Стоянова, Търговски Директор вътрешен пазар на ТЕД БЕД ЕАД. Тя ще коментира защо спалнята е най-личното пространство във всеки дом  и какви са иновациите при матраците, спрямо нови технологии на разработване и по-качествени материали.

Една от основните и важни теми в първото за 2023 г. издание на проекта „Бъдещето“ е различните начини за енергоспестяване. Каква е връзката между пестенето на енергия с плановете на Европа за зелен преход и как човечеството може да бъде в полза на природата чрез домакинските си уреди, своята експертна оценка и анализ по темата ще представи Светослав ТомовМаркетинг директор на Miele.

Повече за иновациите в бизнес пространствата и как изглежда офисът на бъдещето ще коментира Вилимир Добрев, Ръководител проекти в Офисфера АД и ръководител продажби в Унисед ООД. Той ще очертае кои са основните фактори, които променят тенденциите в тази сфера.

Какви са тенденциите при недвижимите имоти през 2023 г., в ефира на Bulgaria ON AIR, по време на специализирания телевизионен проект „Бъдещето: Дом и офис“, ще разкрие Владимир Мирков, собственик и основател на агенция за недвижими имоти Revolution Estate. Зрителите ще научат каква е динамиката на пазара на недвижими имоти и очаква ли се спад на цените на жилищата в продажба.

Примери за иновативни концепции и практични дизайнерски решения в избора и обзавеждането на баня ще даде архитектът и експерт Борис Борисов от ДЖИЯ – обзавеждане на бани. Той ще коментира и какви проблеми създава за бизнеса войната в Украйна и до какво води забавянето на някои доставки.

В края на първото тазгодишно издание на „Бъдещето: Дом и офисНиколета Кръстева, интериорен дизайнер и основател на студио EXTRAVAGANCE design, ще очертае новите предпочитания при жилищния и офис интериор. Тя ще анализира промените в предпочитанията на клиентите след пандемията от COVID – 19 и как подходящия офис интериор съчетава необходимите за работен процес удобства заедно с уютна атмосфера.

Повече информация за предстоящото издание на „Бъдещето: Дом и офис“ можете да откриете в страницата на проекта: ТУК.

Не пропускайте първото издание за 2023 г. на специалния телевизионен проект  „Бъдещето: Дом и офис“ на Bulgaria ON AIR - на 6 февруари, от 19:30 часа, в ефира на политематичната телевизия.

"Бъдещето: Домът и офис“ ще се излъчва в ефира на телевизия Bulgaria ON AIR и чрез стрийминг в сайтовете Bgonair.bg и Dnes.bg, които са част от Investor Media Group, както и във FB страницата на телевизия Bulgaria ON AIR.

Проектът се осъществява със специалната подкрепа на UniCredit Bulbank, ТЕД БЕД, Offisphera, Miele, Агенция за недвижими имоти Revolution Estate, Обзавеждане за баня ДЖИЯ и Студио EXTRAVAGANCE design.

 Медийни партньори на мултиплатформения проект са  Investor.bg, Dnes.bg, Imoti.net и Az-jenata.bg.