България он ер празнува в ефир

Успехът и пътят към него е темата на третия рожден ден на телевизията

09.09.2014 | 18:06 Редактор: Доника Ризова
България он ер празнува в ефир

Успехът има много лица, но зад него стои труд, талант и доверие - в това вярват журналистите и участниците в празничната програма за третия рожден ден на телевизия България он ер.

Веско Ешкенази: „За мен, успехът не е да постигнеш определено място и позиция в определен оркестър или сцена, а това да се преборя със самия себе си и да направя от себе си по-добър музикант.“

Христо Мутафчиев: „Пътят към успеха е непрекъснато бягство към победата”.

Захари Карабашлиев: „Начинът за успех е само един и той се нарича: труд”.

Левон Хампарцумян: „Успехът никога не идва случайно. Ако компенсираме недостатъците си, вместо постоянно да изтъкваме предимствата си, бихме били по-успешно общество”.

Георги Лозанов: „Успехът на телевизията минава през намирането на нови платформи”.

 

На 9 септември от 19.00 часа, зрителите на националната телевизия видяха споделените пред камерата на България он ер лични истории за цената на успеха на едни от най-обичаните и разпознаваеми българи по света.

Веднага след коментарно-информационното предаване Денят он ер, в 21.00 часа, започна специалното издание на поредицата Светът Live.

В него Милена Милотинова, Клара Маринова, Светла Петрова, Ивайло Лаков, Калин Манолов, Владимир Сиркаров и Кузман Илиев седнаха заедно в студиото на България он ер, за да коментират новия политически сезон, икономическите перспективи пред страната ни и техните проекции на европейската и световната карта.

В  22.30 часа започна извънредното издание на предаването Медиите он ер, в което Доника Ризова и журналистите Паола Хюсеин от вестник 24 часа, Евелина Андреева, главен секретар на БТА и Митко Новков, медиен анализатор ще коменитрат старта на новия телевизионен сезон.

В 23.30 часа ще започне и празничното издание на предаването Чарт, в което авторът и продуцент Биляна Митева прави класация на най-важните моменти от старта на телевизията до днес.

Зрителите на националната медиа ще могат да видят и пожеланията на журналистите от Блумбърг, отправени от централата на медийния гигант в Ню Йорк, и от студиата в  Хонконг и Лондон.