Bulgaria ON AIR разкрива тенденциите в развитието на инфлационните процеси с проекта „Инфлацията – криза и възможност"

Не пропускайте да научите отговорите на ключови въпроси на 10 октомври от 19:30 часа

10.10.2022 | 10:40
Bulgaria ON AIR разкрива тенденциите в развитието на инфлационните процеси с проекта „Инфлацията – криза и възможност

Ще стане ли „инфлация“ думата на 2022 година? Как се стигна до тук? Какви са изходите и налице ли са възможности за бизнеса в кризата? Зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат отговорите на тези ключови за развитието на инфлационните процеси и икономиката ни въпроси на 10 октомври, от 19:30 часа, когато националната политематична телевизия ще излъчи най-важните моменти от авторитетния мултиплатформен финансов проект „Инфлацията – криза и възможност“, който организира.  

В рамките на две професионални дискусии с участието на изявени експерти и финансови лидери от България и региона, проектът разкрива какви са основните фактори, движещи инфлацията, различните сценарии за изход от това голямо предизвикателство и оптимални решения за бизнеса. Задълбочените разговори ще бъдат модерирани от финансовия журналист на Money.bg Петър Илиев.

На 10 октомври, зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат кои са корените и тенденциите в развитието на инфлационните процеси. Своето виждане по тези въпроси ще представи проф. Чарлз Гудхарт, изтъкнат икономист и почетен професор в Лондонското училище по икономика.

Сред влиятелните и доказани експерти, които ще представят своята гледна точка, са подуправителят на БНБ Калин Христов, икономистът от УНСС и бивш финансов министър доц. Петър Чобанов, главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на Пощенска банка Петя Димитрова, председателят на Надзорния съвет на ПроКредит Банк Петър Славов, главният изпълнителен директор на Първа инвестиционна банка Никола Бакалов и Александър Димитров, член на Управителния съвет на tbi bank и изпълнителен директор с ресор „Риск“. В специализираните задълбочени дискусии участници ще бъдат още Благовест Караджов, управител на iuvo, Ваня Манова, мениджър на Mastercard за България, Северна Македония, Косово и Албания и Недялко Димитров, оперативен ръководител „Продуктово развитие“ в Нетера.

Инфлацията – криза и възможност“ се организира в унисон с мисията на Bulgaria ON AIR и Investor Media Group да предоставя трибуна за експертни мнения и задълбочени дискусии, предоставяйки различни гледни точки по най-важните и актуални теми в подкрепа на бизнеса и неговото развитие.

Не пропускайте да научите кои са причините за инфлационните процеси, които наблюдаваме днес, както и какво предстои – на 10 октомври, от 19:30 часа по Bulgaria ON AIR.

Проектът се организира с подкрепата на „Пощенска банка", „ПроКредит Банк“, „Първа инвестиционна банка“, tbi bank, iuvo, Mastercard, Нетера.

Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Investor.bg, Money.bg, сп. BGLOBAL и „Мениджър Нюз“