Премиерният за България японски сериал „Най-голямата сестра“ по Bulgaria ON AIR на 16 септември

Не пропускайте вълнуващата история от 20:30 часа

14.09.2022 | 10:37
Премиерният за България японски сериал „Най-голямата сестра“ по Bulgaria ON AIR на 16 септември

Интригуващ сюжет, драматичен обрат и много заплетени ситуации ще оставят зрителите пред малкия екран нетърпеливи за още от премиерния за България сериал „Най-голямата сестра“. Разгръщането на вълнуващата и вдъхновяваща история стартира в ефира на Bulgaria ON AIR от 16 септември и ще се излъчва в дните от вторник до петък, точно в 20:30 часа.

Действието се развива през 30-те години на миналия век, когато Цунеко е младо момиче, което живее щастлив живот като най-голямата от три сестри в любящо и грижовно семейство. Нещата се променят, когато баща ѝ умира след тежко боледуване. Преди това трагично събитие, той моли Цунеко да поеме грижите за семейството. Поради финансови затруднения майката на момичето решава да премести семейството в Токио, където живее бабата на Цунеко. 

Младото момиче завършва училище в Токио и започва работа в малка публицистична компания като редактор. Водена от стремежа си да осигури спокоен, нормален и щастлив живот на близките си, тя започва да издава вдъхновяващо и увлекателно лайфстайл списание, което се превръща в задължителна книга за всяка жена, преживяваща периода на висок икономически растеж, успявайки да промени мисленето на цяло поколение жени в Япония.

Не пропускайте да разберете още за трудностите и предизвикателствата, пред които е изправена главната героиня и как преодолява всичко в името на семейството си, в премиерния за България сериал „Най-голямата сестра“ – от 16 септември, точно в 20:30 часа, по Bulgaria ON AIR.


3
1 rate up comment rate down comment 0
Теодора Веселинова К
преди 1 година
Моля ми кажете кои са актьорите в филма. Сигнализирай за неуместен коментар
2
8 rate up comment rate down comment 0
Милена
преди 1 година
Благодаря, че споделяте с нас японски сериали. Сюжета е интересен, започнах да го гледам и го препоръчах на приятелите ни. Продължавайте да ни запознавате с изкуството на азиатското кино! Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 7
Ради
преди 1 година
досега от разните азиатки сериали, които съм опитвала да загледам, няма нито един свестен. Не знам по принцип ли са толкова зле или на нас ни пробутвате глупотевини. Сигнализирай за неуместен коментар