Дарителската кампания "Място в сърцето" продължава до 30 септември

С медийната подкрепа на България он ер

30.07.2014 | 14:42 Редактор: Доника Ризова
Дарителската кампания

До края на месец септември тази година, всеки може да дари за оживяването на местата, достигнали до финал в националната кампания на Фондация „Работилница за граждански инициативи“ - „Място в сърцето“. Дарителският етап се удължава с два месеца, заради планирани събития за набиране на средства след 30 юли.

Провеждането на различни инициативи в отделни градове провокира личното гражданското участие и дава възможност на жителите да се запознаят отблизо с проектите за оживяването на любимите места.

До момента са събрани всички необходими средства и се работи по ремонта на църквата „Св. св. Кирил и Методий“ в Бургас. Организирани са събития за набиране на средства за „място в сърцето“ в ГабровоПлевен и Сливен. Кампанията с дарителските кутии, в подкрепа на кея в Русе също ще продължи до края на септември. Подробна информация за предстоящите събития очаквайте на сайта на националната кампания. Ако нямате възможност да се включите в инициативите, може да подкрепите вашето любимо място чрез онлайн дарение, по банков път или с дарителски смс на номер 17 777, с текст DMS MYASTO.

Продължава и инициативата „Място в сърцето на турне“ на фейсбук страницата на кампанията.

Подкрепете останалите 11 места в кампанията като дарите от сърце за „място в сърцето“!