Публицистичното предаване „Директно" по Bulgaria ON AIR с отличие от Национално сдружение „Недвижими имоти"

Наградата се връчва за активен принос в отразяването на браншовите и пазарните тенденции в сферата на недвижимите имоти

28.06.2022 | 17:08
Публицистичното предаване „Директно

Национално сдружение „Недвижими имоти" (НСНИ) отличи публицистичното предаване „Директно" с водещ Димитър Абрашев по Bulgaria ON AIR с награда за активен принос в отразяването на браншовите и пазарните тенденции в сферата на недвижимите имоти. Това се случи по време специална гала вечер, организирана по повод 30-ата годишнина на организацията.

Продуцентът на „Директно“ Калина Донкова прие лично престижното отличие и отправи своите благодарности от името на целия екип на предаването и телевизия Bulgaria ON AIR.

 „Имотният пазар е една от движещите сили на българската икономика и предаването „Директно" винаги е следяло както проблемите, така и позитивните тенденции в сектора и ще продължава да го прави занапред. Представянето на точна и актуална информация е от първостепенно значение за екипа на „Директно“, подкрепяйки и развивайки високите професионални стандарти, точно както Национално сдружение „Недвижими имоти" пази и развива стандартите в имотния сектор", коментира тя.

Това е поредното отличие за екипа на предаването „Директно“, което всеки делник, от 17:50 часа, по Bulgaria ON AIR запознава зрителите от малкия екран с актуалните и важни за обществото теми и събития от България и света.