Списание BUSINESS LADY организира първите си годишни награди за благотворителност и КСО „Златно сърце"”

Идеята е да бъдат отличени компаниите и отделните личности подкрепящи общественозначими каузи.

01.07.2014 | 16:41 Редактор: Доника Ризова
Списание BUSINESS LADY организира  първите си годишни награди за благотворителност и КСО  „Златно сърце

На 9 юли ще се проведе първото издание на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност на списание Business Lady.

Основната цел на организаторите е да отличат  институциите, компаниите, отделната личност за съпричастност  към най-наболелите  обществени проблеми. Наградите се присъждат за инициирани, реализирани и/или подкрепени обществено значими кампании и социални проекти в различни каузи, сред които Подкрепа на беззащитните; Зелена планета; Спортни инициативи; Обучение и развитие; Информационни кампании за превенция и устойчивост; Културни проекти; Развитие на регионите; Здраве и безопасност на работа; Популяризиране на доброволческия дух; НПО в действие; Политиката и институциите; Медиите и благотворителността; Приятели на човека; Личност-вдъхновител и др.

Наградите „Златно сърце” целят още да възнаградят морално усилията на онези компании и отделни личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза.

Наградите за благотворителност и КСО на списание Business Lady са още едно продължение на основната цел на изданието – да дава гласност на различни професионални успехи на компаниите и бизнеса.

На официалната церемония ще присъстват над 150 официални лица, политици, дипломати, представители на бизнеса и различни държавни, неправителствени и частни институции и фондации, гости и приятели на списанието.

Медийни партньори на първото издание на наградите са радиата FM+, Fresh, Star FM, радио Витоша, телевизия Bulgaria on air, интернет порталите Mail.BG, Radar.BG, BLife.BG, BNews.BG, Хайлайф, ИА Cross.bg, b2bmagazine.