Мария Константинова и Мирослав Димитров откровено за уязвимостта, куража и успеха

Харизматичните лица на „България сутрин“ гостуваха в 257 podcast на БНР

30.05.2022 | 09:46
Мария Константинова и Мирослав Димитров откровено за уязвимостта, куража и успеха

Заредени с много положително настроение водещите на „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR Мария Константинова и Мирослав Димитров бяха гости в 257 podcast на БНР. В едно отровено и неподправено интервю лицата на националната политематична телевизия, които всяка делнична сутрин се грижат за информираното и позитивно начало на деня на зрителите, споделиха вдъхновяващи истории от своя  личен живот за успеха и предизвикателствата по пътя към неговото постигане, които са оказали ключова роля за тяхното професионално развитие. Харизматичната двойка водещи разказаха още за уязвимостта, куража и смелостта винаги да даваш най-доброто от себе си със всяко ново утро.

Ние се променяме непрекъснато, защото се срещаме с различни гости, говорим за различни теми, така че ние се променяме заедно с всеки нов ден“, отговори Мария Константинова на въпроса как се променят водещите на сутрешния блок всеки ден в ефира. Водещият Мирослав Димитров допълни, че живият контакт и срещата с вдъхновяващи личности в студиото на „България сутрин“ обогатява сетивността.

По думите на Мария Константинова, подготовката е ключът към минимализирането на неуспехите. „В работата ни без подготовка не смятам, че може да се появиш в ефир изобщо“, коментира още водещата на „България сутрин“.

За себе си харизматичната Мария Константинова разкри, че е перфекционист на 100%, изцяло отдаден на работата. „Винаги държа всичко да е точно, ясно и конкретно. Звучи много странно, защото перфектните неща не съществуват, но се старая да правя нещата по възможно най-добрия начин“, допълни тя.

Постоянно усмихната и жадна за знания. Така Мирослав Димитров описа своята екранна половинка. От своя страна Мария Константинова разкри, че той е душата на екипа. „Човекът, с когато никога не може да ти бъде скучно. Няма ефир, който да не сме започнали с усмивка и смях и той е причината за това“, сподели водещата.  

Имаме много извънредни ситуации и ефири. Например когато цялото предаване, което е подготвено предишния ден, пада изцяло заради извънредни събития и всичко се реди в хода на предаването. По думите на продуцентите ни, тогава ние сме най-мобилизирани. Може би много се стягаме и просто ни се получава.  В тези моменти сме много адекватни и фокусирани. Адреналинът ни държи и това е основната причина, която ни дава възможността да се справяме“, сподели Мария Константинова във връзка с начина, по който двойката водещи се справя с трудни и неочаквани ситуации по време на работа.

Какво още споделиха водещите на сутрешния блок „България сутрин“ Мария Константинова и Мирослав Димитров ще научите в цялото вълнуващо интервю в  „257 podcast“.