Водещата на прогнозата за времето Ивана Дилова в магнетичния свят на телевизията

25.05.2022 | 15:56
Водещата на прогнозата за времето Ивана Дилова в магнетичния свят на телевизията

Ивана Дилова е новото красиво лице, от което зрителите на Bulgaria ON AIR научават прогнозата за времето, кога е необходимо да имаме чадър под ръка, както и кога е препоръчително да се пазим от жаркото слънце навън. С наближаването на един от най-обичаните и изпълнен с горещи дни и дълги прохладни вечери сезон – лятото, в едно искрено и лично интервю за списание „Жената днес“ очарователната водеща разкрива повече за себе си и заниманията си, как се чувства като част от семейството на националната политематична телевизия и за мечтите, които с много труд, постоянство и усилия, се превръщат в реалност.

Изборът ми беше много случаен. Това беше моята втора опция. Първоначално бях кандидатствала за Ковънтри, Великобритания. Докато чаках отговор от тях реших да пробвам късмета си и на друго място, за да съм сигурна, че няма да си загубя годината. Избрах това да е университетът в Москва. В крайна сметка ме приеха и на двете места, но реших, че ще съм различна и заминах за Русия“, разказва Ивана относно решението си да учи журналистика в Русия.

Във връзка с новото си амплоа на водещ на прогнозата за времето по Bulgaria ON AIR, Ивана Дилова споделя, че се чувства много заредена и ентусиазирана да показва най-доброто от себе си. „Приех това предизвикателство за мен с много вълнение и желание, защото винаги съм обичала работата пред камера и наистина вярвам, че това е мястото, на което мога да разгърна потенциала си“, разкрива тя.

Ивана определя себе си като много самокритичен човек и поради тази причина рядко е напълно доволна от себе си. „Това е мой голям недостатък, но не мога да скрия, че откривам и положителната страна в това си качество, тъй именно тази самокритичност ме кара да не спирам, да продължавам и да не се отказвам във всяко едно отношение“, категорична е тя.

Освен водеща на прогнозата за времето по Bulgaria ON AIR, Ивана Дилова е и управител на хоспис. „Това е любопитна част от моя живот и е нещо, което малко хора знаят. Работата в хосписа ме осъзнава, защото отивайки там разбирам колко е кратък животът. Осъзнавам, че не трябва да си дребнав и да се фокусираш върху неслуките от ежедневието и да губиш времето си, тревожейки се за незначителни неща“, разкрива тя.

Ивана Дилова заявява още, че е справедлив човек и винаги прави това, което би искала хората да правят за нея. „Вярвам, че съществува нещо като бумеранг в този живот, т.е. ако правя добро и съм добър човек, рано или късно ще получа това, което заслужавам”, разкрива тя.

Какво още споделя за себе си водещата на прогнозата за времето по Bulgaria ON AIR Ивана Дилова може да прочетете в юнския брой на сп. „Жената днес“.