Ивана Дилова се присъединява към екипа на Bulgaria ON AIR като водещ на прогнозата за времето

„С голямо вълнение, вдъхновение и ентусиазъм се впускам в новото си амплоа“, споделя тя

13.04.2022 | 13:53
Ивана Дилова се присъединява към екипа на Bulgaria ON AIR като водещ на прогнозата за времето

Екипът на Bulgaria ON AIR се увеличава с още едно красиво лице. С богат опит пред камера и познания в журналистическата сфера, Ивана Дилова се присъединява към семейството на националната политематична телевизия като водещ на прогнозата за времето.

Щастлива съм, че получих възможността да бъда водещ на прогнозата за времето и част от екипа на Bulgaria ON AIR“, споделя тя.

След като завършва езикова гимназия с разширено изучаване на английски език, новото лице на прогнозата за времето по Bulgaria ON AIR заминава за Русия, където успешно се дипломира в университет със специалност „Журналистика“. Паралелно с това, Ивана попада в популярното из целия свят руско телевизионно предаване „Дом 2", където открива, че се чувства комфортно да бъде пред камера и това начинание й доставя удоволствие.

Ивана Дилова добива голяма популярност и в България, където участва в разнообразни риалити проекти, реклами, фотосесии и се изявява като гост-коментатор в различни предавания.

Работата пред камера ме зарежда и мотивира да давам най-доброто от себе си. С голямо вълнение, вдъхновение и ентусиазъм се впускам в новото си амплоа, а зрителите на националната политематична телевизия могат да очакват много безоблачни и слънчеви прогнози“, допълва Ивана.