Водещата на „Новините ON AIR“ Петя Кертикова с премиера на първата си книга „Завърналите се“

„Хората разбират, че и тук могат да се реализират и има бъдеще за тях", посочи тя в студиото на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR

12.04.2022 | 12:18
Водещата на „Новините ON AIR“ Петя Кертикова с премиера на първата си книга „Завърналите се“

Съвсем скоро предстои харизматичната водеща на „Новините ON AIR“ Петя Кертикова да представи официално първата си книга „Завърналите се“, която ще бъде налична за покупка в края на месец април. В студиото на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR водещата сподели, че премиерата ще се състои на 28 април, от 18:30 ч., в Литературен клуб „Перото“ НДК.

За създаването на книгата Петя Кертикова черпи вдъхновение както от своите лични преживявания зад граница и обратния път към родината, така и от авторската си рубрика „Завърналите се с Петя Кертикова“, чрез която запознава зрителите на националната телевизия с невероятните истории на амбициозни и смели българи, които споделят с искра в очите за смисъла да се върнеш у дома.

Хората разбират, че и тук могат да се реализират и има бъдеще за тях", посочи Петя Кертикова в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

В книгата са поместени 21 вдъхновяващи разкази на млади българи, които след следване и възможност за живот и кариера в чужбина избират да се завърнат в България, където да разгърнат потенциала си и да реализират мечтите си в професионален и личен план.

Причините да се завърнеш са много. Хората разбират, че и тук могат да се реализират и има бъдеще за тях. Някои се прибират, защото вече са уморени от живота в чужбина", заяви Петя Кертикова пред водещите на „България сутрин".

Повече за дебютната книга „Завърналите се“ на водещата на „Новините ON AIR“ и предстоящата премиера ще научите от гостуването й в сутрешния блок на националната телевизия ТУК.