Посрещнете Коледните празници със специалната програма на Bulgaria ON AIR

17.12.2021 | 10:00
Посрещнете Коледните празници със специалната програма на Bulgaria ON AIR

Специалната празнична програма в ефира на Bulgaria ON AIR ще завладее зрителите още в нощта преди Коледа, когато на Бъдни вечер, за да допринесе за пълната атмосфера на празника, от 19:30 часа телевизията ще излъчи концерта „Всичко, от което се нуждаеш, е любов“ на Симфоничния оркестър и Биг Бенд с диригент Вили Казасян. Любими български поп парчета ще продължат да звучат и след това, когато от 21:00 часа ще започне концерт в Античен театър, Пловдив, на популярния български изпълнител Владимир Ампов – Графа.

За още по-приповдигнато настроение на 25 декември, малко преди обяд, в 11:45 часа Bulgaria ON AIR ще излъчи в ефира невероятен концерт от зала 1 на НДК на талантливата и обичана певица Деси Добрева

Много музика и обичани песни очакват зрителите и от 20:30 часа в коледната нощ, когато в ефира на националната телевизия ще зазвучат едни от най-популярните музикални хитове на американската изпълнителка Шерил Кроу в Capital Theatre.

Точно в 22:15 часа, зрителите на Bulgaria ON AIR ще открият отговорите на въпросите кога приключва любовта и може би тя да бъде спасена с разтърсващата драма „След любовта“. След 15-годишен брак и две дъщери, Мери и Борис решават да сложат край на отношенията си и да се разведат. За да напусне семейното жилище обаче мъжът има условие – всички вещи в него да бъдат разделени поравно и всеки да получи дължимото си. Мери твърдо се противопоставя на това желание на все още настоящия си съпруг, като двамата продължават да живеят под един покрив, отстоявайки позицията си.

За една още по-красива, празнична и завършена Коледа – бъдете с празничната програма и се забавлявайте с ефира на Bulgaria ON AIR.