Политическият репортер на Bulgaria ON AIR Виктор Дремсизов сяда на стола на водещия в "Денят ON AIR"

От 19 юли той ще замества за седмица очарователната водеща Ганиела Ангелова

19.07.2021 | 15:03
Политическият репортер на Bulgaria ON AIR Виктор Дремсизов сяда на стола на водещия в

Един от най-разпознаваемите репортери на Новините ON AIR в ефира на националната политематична телевизия Виктор Дремсизов от днес, 19 юли, ще смени за седмица очарователната водеща на публицистичното предаване "Денят ON AIR" Ганиела Ангелова, като всяка делнична вечер ще посреща авторитетни гости и коментатори по най-актуалните обществено-политически въпроси в студиото на предаването.

След като се присъединява към екипа на Bulgaria ON AIR Виктор Дремсизов успява бързо да натрупа богат опит и често пъти се намира в най-горещите точки на актуалните събития, задава едни от най-острите въпроси, следи развитието на теми, свързани с образованието, човешките права и политиката.

Само преди месец Дремсизов стана носител и на специално отличие за висока езикова култура и опазване чистотата на българския език от Факултета по славянски филологии на СУ "Св. Климент Охридски". Награди получиха още водещата на публицистичното предаване "Брюксел 1" Милена Милотинова и водещият на сутрешния блок в ефира на Bulgaria ON AIR Мирослав Димитров.

Тази вечер, специални гости в студиото на предаването ще бъдат политологът проф. Ана Кръстева и социологът доц. Антони Гълъбов, които ще коментират кой прави шоу и кой политика. Ще заработи ли новият парламент, за да се случи съдебната реформа – отговорите ще даде преподавателят по конституционно право Наталия Киселова. В предаването "Денят ON AIR" на 19 юли за Делта варианта в България и опасността от нова вълна наесен говори математика проф. Николай Витанов.

Не пропускайте интересните и задълбочени дискусии по най-значимите обществено-политически теми - всяка делнична вечер, от 19:30 часа, в предаването "Денят ON AIR", с водещ репортерът на Новините ON AIR Виктор Дремсизов.  

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК