Каква ще бъде „Парламентарна развръзка“ – проследете целия изборен ден на 11 юли по Bulgaria ON AIR

05.07.2021 | 10:55
Каква ще бъде „Парламентарна развръзка“ – проследете целия изборен ден на 11 юли по Bulgaria ON AIR

Над 11 часа публицистика, дискусии и анализи на политическата обстановка, новини на всеки час и преки включвания от България и света очакват зрителите в ефира на Bulgaria ON AIR, където могат да проследят целия изборен ден за нов български парламент на 11 юли в рамките на две специални коментарни студиа „Парламентарна развръзка“.

Задълбочените разговори на участниците в дискусиите ще бъдат прекъсвани с извънредни емисии новини през целия ден, по време на които водещите Камелия Стоянова, Радинела Бусерска, Виолета Манчева и Константин Динчев ще представят актуална информация за избирателния процес. През целия ден на 11 юли репортерите на Bulgaria ON AIR ще се включват на живо от всички горещи точки и изборните секции от страната и чужбина.

Програмата на сутрешното изборно студио на националната политематична телевизия, която за поредна година по данни на института „Ройтерс“ е един от най-предпочитаните и достоверни източници на информация, ще започне точно в 07:00 часа с емисия новини. В часовете до 12:30 часа утвърдени политолози, социолози и обществени фигури ще коментират с водещите на публицистичните предавания „Денят ON AIR“ и „ДиректноГаниела Ангелова и Димитър Абрашев, очаквания резултат от предстоящите избори, ефекта на машинното гласуване и още много горещи политически и икономически теми от страната.

Проследяването на предсрочните парламентарни избори ще продължи и във вечерното коментарно студио „Парламентарна развръзка“ в ефира на Bulgaria ON AIR с водещ Десислава Атанасова от 17:00 часа, а водещата на Новините ON AIR Виолета Манчева ще представи блиц интервюта със звезди от културата, шоубизнеса и спорта.

На живо гостите в студиото ще коментират какви са възможните сценарий след вота и как ще бъде пренареден българският парламент, като точно в 20:00 часа Даниела Владимирова ще съобщи първите прогнозни резултати от виртуалното студио на Bulgaria ON AIR.


3
0 rate up comment rate down comment 0
DIMITAR MARINOV HUB
преди 2 години
AIIFFIIF DIMITTAR MARINOV HUBANOV АСЪМ АМЕРИКАСКИ .ЩТАТ ОТНЕРИС ЛАС ВЕГАС НАИ_ГОЛЯАМО ВНИМАНЕТО КЪМ ВСИЧКО НАЙ*ГОЛЕМИТЕ СТРАНИ ГРАДОВЕТЕ ХОРАТА МИ ОТ АМЕРИКА ОТ ЛАС ВЕГАС ОТ ЧУЖБИНА ЦЯАЛТА СТРАНА В НАИ НАБЛЮДАВАЩТО СИГАЛЕЗИТЕ ВАЛУТАТА DIMITAR MARINOV HUBANOV БАНКИТЕ ПТОДУКЦИЯАТА СЪДЪРТАЖАНЕТО ASAM AMERICAN. STATE OTNERIS LAS VEGASWE_RE GREAT ATTENTION TO ALL THE BIGGEST COUNTRIES CITIES MY PEOPLE FROM AMERICA FROM LAS VEGASFROM ABROAD THE WHOLE COUNTRY IN THE MOST OB ... Сигнализирай за неуместен коментар
2
2 rate up comment rate down comment 0
Ники
преди 2 години
1
1 rate up comment rate down comment 6
анонимен
преди 2 години
В Благоевград новият кмет Илко Стоянов от партията на Слави Трифонов спечели изборите защото след като е членувал за кратко в останалите партии като герб и бсп е разбрал що за корумпирани мошенници пребивават в тях. Неговата стратегия ще бъде изчистване на самозабравилите се крадливи твари от герб и бсп. Сигнализирай за неуместен коментар