Необходим ли е лиценз, за да спасяваш хора – в премиерния сериал „неЛегална кантора“ по Bulgaria ON AIR

Борбата на бившия адвокат срещу неправдата проследете от 16 март

12.03.2021 | 09:48
Необходим ли е лиценз, за да спасяваш хора – в премиерния сериал „неЛегална кантора“ по Bulgaria ON AIR

Bulgaria ON AIR ще предложи на зрителите множество криминални случаи и заплетени сложни съдебни дела с премиерния японски сериал „неЛегална кантора“, който тръгва в ефира от 16 март и ще се излъчва всяка делнична вечер, от 20:30 часа.

В центъра на сюжета на юридическата драма стои скандална жена и бивш адвокат Шоко, чийто лиценз е отнет, след като е лишена от свобода, а причината за това все още не е разкрита. В името на справедливостта и страстта си към професията, амбициозната и готова на всичко жена открива своя адвокатска кантора, а за служители наема голям брой некомпетентни адвокати и паралегали с криминални досиета, а самата тя работи като офис мениджър.

„Не е необходим лиценз, за да спасяваш хората“ – това  е мотото, което води Шоко към целта й да популяризира максимално своята адвокатската кантора, която клиентите да предпочитат и да се пренасочат.

Въпреки че няма законовото право да каже и дума като адвокат в съда, амбициозната дама контролира служителите си и се осмелява да направи всичко, което е по силите й, в името на спечелените дела. Работата на адвокатите, пряко контролирани от Шоко, показва страхотни резултати.

Непредубедеността и решителността за победа в съда на скандалната жена са движещите сили в премиерния японски сериал „неЛегална кантора“ в ефира на Bulgaria ON AIR. Всеки епизод разплита отделен случай, а историята за мистериозното минало и самоличността на Шоко се разкрива постепенно в сюжета на юридическата драма. 

Какво може да се случи, за да бъде лишен от свобода един адвокат и необходим ли е лиценз, за да спасяваш хора - не пропускайте премиерния сериал „неЛегална кантора“ по Bulgaria ON AIR – от 16 март, всяка делнична вечер, точно в 20:30 часа.