Bulgaria ON AIR излъчва на живо зрелищното бойно шоу SENSHI 7

На 27 февруари не пропускайте оспорваните двубой между бойци от 12 държави

26.02.2021 | 17:26
Bulgaria ON AIR излъчва на живо зрелищното бойно шоу SENSHI 7

За всички любители на бойните спортове и изкуства, на 27 февруари Bulgaria ON AIR ще предложи впечатляващи и оспорвани сблъсъци между шампиони и професионални бойци от 12 страни, които ще се изправят в ожесточени двубои на ринга на професионалната бойна гала вечер от веригата SENSHI 7. Националната политематична телевизия ще излъчи на живо в ефира си зрелищния спектакъл, а началото му ще бъде поставено точно в 18 часа.  

За седмото издание на професионалната бойна гала вечер организаторите обещават на зрителите истинско преживяване, изпълнено с много адреналин. На нагорещената арена ще се качат професионални състезатели и бойни звезди от Франция, Германия, Молдова, Сърбия, Беларус, Португалия, Украйна, Холандия, Словения, Босна и Херцеговина, Русия и България.

Пет от битките на SENSHI 7 ще бъдат за титлите на WAKO PRO – два от двубоите ще решат съдбите на Световните пояси на К-1 организацията в категориите до 71.8 кг и до 81.4 кг, а три битки ще бъдат за Европейските титли на WAKO PRO в категории 69.1 кг, 78.1 кг и 81.4 кг.

Освен в ефира на Bulgaria ON AIR, седмото издание на бляскавото бойно шоу от веригата SENSHI ще се излъчва на живо и в каналите на Boec.bg, Boec.com, по MAX Sport, както и на американската безплатна онлайн телевизия FITE.

SENSHI 7 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) и Световната асоциация на кикбокс организациите (WAKO PRO), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.