"България сутрин" с нов водещ, динамика и формат - от 22 февруари по Bulgaria ON AIR

От понеделник зрителите вече ще се будят с лъчезарния Мирослав Димитров

19.02.2021 | 15:00

Нова динамика, нов водещ и много нови промени е подготвил екипът на „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR. От понеделник, 22 февруари, предаването променя формата си и всяка делнична сутрин от 07:00 до 09:00 часа ще предложи на зрителите още по-разнообразни теми, интересни дискусии, както и задълбочени дебати между топ експерти по най-горещите теми от страната и света. За ползотворното утро и позитивния старт на деня ще отговаря новият водещ на „България сутрин“ Мирослав Димитров, който се присъединява към екипа на Bulgaria ON AIR.

С дългогодишен опит пред телевизионната камера, както и зад кадър, той ще допринесе за още по-голяма динамика в сутрешния блок на телевизията. Преди да стане част от екипа на Bulgaria ON AIR, Мирослав води предаване в Българската национална телевизия, където в продължение на 3 години обикаля България с камера в ръка. Преди това е работил в корпоративната сфера и е бил част от телевизионни формати като „Стани богат“, „Семейни войни“ и други. Той е и единственият българин, взел интервю от световноизвестнтата певица и актриса Дженифър Лопес. Самият Мирослав признава, че е закърмен с телевизия и животът пред камера е негова втора природа.

„С ентусиазъм и голяма отговорност приемам новата си роля като водещ на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR и ще се стремя да запазя баланса и социалната и културна ангажираност, която екипът на телевизията е постигнал до момента, като в допълнение към това ще се обърнем още повече към зрителите“, казва Мирослав.

Първите му думи пред зрителите на Bulgaria ON AIR може да видите от гостуването му в "България сутрин"

В годината, която е белязана от предстоящите парламентарни и президентски избори, за още по-голям плурализъм, специално място в ефира на „България сутрин“ ще има и за въпроси и мнения от зрителите.

Паралелно с това в минутите около 08:30 часа сутрешният блок въвежда и нов дискусионен сегмент, в който независими експерти ще се включват в актуални за страната и света дебати по някои от най-важните теми.

Новият водещ и формат са само част от новостите и промените в „България сутрин“, които Bulgaria ON AIR предстои да обяви съвсем скоро!

2
0 rate up comment rate down comment 0
К.Борисов
преди 1 година
Поканили сте личност която е на хранилката на държавата,данъците който плащам в Англия са 19 процента,колко са разходите на работодателите за работниците,и колко пари реално стигат до работника Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
centara
преди 1 година
Лъчезарният Мирослав Димитров няма да е зле да се обръсне. Сигнализирай за неуместен коментар