Bulgaria ON AIR търси мнението на своите зрители за пандемията от коронавирус в онлайн анкета

27.03.2020 | 11:10
Bulgaria ON AIR търси мнението на своите зрители за пандемията от коронавирус в онлайн анкета

От 27 март, чрез онлайн анкета, телевизия Bulgaria ON AIR ще търси мнението на своите зрители за ситуацията с COVID-19. Всяка седмица анкетата ще съдържа един актуален въпрос, фокусиран върху най-важното около пандемията от коронавирус. Въпросите ще задава новинарският екип на медията, а чрез отговорите на зрителите ще се придобие ясна представа* за това какви са възгледите, притесненията и препоръките на хората, докато са #ОтговорниВкъщи. Анкетата ще се провежда на сайта Bulgaria ON AIR, а в края на всяка седмица резултатите ще бъдат обобщавани в емисиите на Новините ON AIR и онлайн.

Проучването включва въпроси от отворен и затворен тип. Чрез анкетата Bulgaria ON AIR цели да се доближи още повече до своите зрители, а получената информация ще бъде използвана за отправна точка в новинарските репортажи. Първият въпрос е свързан с мерките на държавата в борбата с коронавируса, а гласуването вече е отворено.

*Анкетата на Bulgaria ON AIR не е представително социологическо проучване.

1
0 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 2 месеца
Мерките на правителството са много навремени и точни. Проблема е,че българина е много недисциплиниран. Да не говорим, че уж щяха да работят от магазините само хранителните, дрогериите и аптеките, днес и "Джъмбо" на Ботевградско шосе си работеше.Всъщност една идея към Вас. Направете проверка кои други търговски обекти работят. Поздрав: Христо Иванов Сигнализирай за неуместен коментар