Състоянието на имотния пазар в Пловдив – във фокуса на бизнес закуската на Imoti.net

Дискусията ще се проведе на 7 ноември, от 10 часа, в хотел Империал Пловдив

31.10.2019 | 11:54
Състоянието на имотния пазар в Пловдив – във фокуса на бизнес закуската на Imoti.net

Какво е състоянието на имотния пазар в Пловдив? Отговор на този въпрос ще даде предстоящата бизнес закуска на Imoti.net в града, която ще се проведе на 7 ноември, от 10 часа, в хотел Империал Пловдив.

По време на закуската брокери ще представят данни за развитието на имотния пазар в града и региона през деветмесечието и ще очертаят тенденциите до края на годината. Банкови и кредитни експерти ще обяснят как купувачите финансират сделките си и какви суми са готови са инвестират за закупуване на жилище.

Бизнес закуската в Пловдив е част от проекта „Годишни награди на Imoti.net”, който насърчава добрите практики в сектора и, който се осъществява с генералното партньорство на Пощенска Банка и подкрепата на Теленор, Бокони и Realtor Assitant Pro.

Imoti.net е уеб платформата с най-качествени онлайн обяви за недвижими имоти. Тя е част от Investor Media Group, а цялостната мисия на сайта е да създава и подкрепя инициативи, които стимулират прозрачното развитие на бизнеса с имоти в полза на потребителите.  Отскоро Imoti.net разполага с иновативна функционалност, която експертите определят като ключова за пазара на недвижима собственост в бъдеще - 360-градусови обиколки на имотите. Благодарение на тях потребителите могат бързо, лесно и удобно да разгледат желания апартамент. Поредицата на Imoti.net „Доверен брокер“ пък предлага  съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти, благодарение на които потребителите да могат да вземат информирано решение в свой интерес по всяко време.