Любимата медия на феновете на бойните спортове Boec.bg с рекорден трафик през лятото

Над половин милион потребители са се информирали от Boec.bg през периода 1 юни - 15 септември

30.09.2019 | 12:40
Любимата медия на феновете на бойните спортове Boec.bg с рекорден трафик през лятото

Един от любимите на феновете сайтове за бойни спортове Boec.bg отчете рекордни постижения и ръст на трафика си през летните месеци, затвърждавайки водещите си позиции като предпочитан източник на информация в сферата. В периода от 1 юни до 15 септември над 520 000 потребители са се информирали за всичко важно и интригуващо от  света на бокса, кикбокса, каратето и карате киокушин, муай тай и още десетки други завладяващи бойни изкуства от специализираната медия, която е част от портфолиото на Investor Media Group. През този период сайтът регистрира и впечатляващите 1 900 000 импресии.

По данни на Gemius през юни аудиторията на сайта е била 122 000 души, а през август е регистриран нов рекорд от над 146 000 потребители, което  е ръст с 43% спрямо юли и нарастване повече от три пъти спрямо началото на 2019 година. Статистиката показва, че 92% от аудиторията на водещия сайт за бойни спортове са мъже на възраст между 25 и 34 години.

 

 

 

*Посочените данни са по последни официални статистики на Gemius

 

Boec.bg е една от най-утвърдените и популярни медии в сферата на бойните спортове у нас.  В началото на 2019 година тя се присъедини към втората най-посещавана онлайн медийна група в България - Investor Media Group, и надгради още повече качественото си съдържание. Сайтът се сдоби и с изцяло нова английска версия – Boec.com, където англоговорящите фенове на бойните спортове могат да следят за всичко интересно както от българската спортна сцена, така и от международната. Приоритет в развитието на уебсайта е присъствието на качествено видеосъдържание и ексклузивни интервюта с едни от най-известните състезатели от света на бойните спортове. Читателите на Boec.bg имат възможност да се информират за най-важните събития от видео репортажи или да гледат на живо на сайта някои от най-интересните първенства. Boec.bg и английската му версия Boec.com излъчват в реално време и една от най-престижните бойни галавечери в България – SENSHI.