Как се насърчава предприемачеството и кога идеите се превръщат в бизнес - отговорите от Клуб Investor „Предприемачи на бъдещето“

Дискусията ще се проведе на 25 септември от 14 часа, в Capital Fort, София

03.09.2019 | 12:10
Как се насърчава предприемачеството и кога идеите се превръщат в бизнес - отговорите от Клуб Investor „Предприемачи на бъдещето“

Новото издание на Клуб Investor „Предприемачи на бъдещето“ ще покаже предприемачите, които формират бъдещето на бизнеса и пред какви предизвикателствата са изправени. Събитието ще се проведе на 25 септември от 14 часа, в Capital Fort, София. Акценти в дискусията ще са етапите, през които преминава една компания при израстването си, както и ролята на предприемачеството в развитието на икономиката.

В първия панел модераторът Виктор Манев, съосновател на Impetus Capital, ще насочи вниманието към развитието на компаниите. Експерти ще обсъдят кризисните моменти при разрастването на бизнеса и ще разкрият кое е най-подходящото време да се потърсят инвестиции. Участие в темата за финансирането на бизнес проекти ще вземат Божидар Нейчев, старши сътрудник в PwC, Николай Димитров, изпълнителен директор на Българска банка за развитие и Момчил Василев, изпълнителен директор на Endeavor България.

Във втората част на дискусията млади предприемачи ще споделят как са превърнали идеите си в успешен бизнес. Аудиторията ще чуе как са възникнали бизнес идеите им, как са намерили финансиране и как компаниите им са навлезли на международните пазари. Част от участниците, които ще споделят опита си, са Гергана Станчева, съосновател на LAM’ON, компания, която разработва биоразградимо ламиниращо фолио, което се използва в печатната индустрия; Николай Пирянков, изпълнителен директор на Taylor & Hart, компания за персонализирани годежни пръстени и брачни халки и Росен Генчев, основател на Bioseek, компания създала търсачка за информация в сферата на биологичните науки.

Програмата и всички лектори може да откриете на сайта на Клуб Investor.bg, където може да се регистрирате за участие.

Генерален партньор на Клуб Investor „Предприемачи на бъдещето“ е Българска банка за развитие. Събитието се провежда с подкрепата на PwC и Пощенска банка.

Медийни партньори на Клуб Investor.bg „Предприемачи на бъдещето“ са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, Money.bg и SmartMoney.bg.