Фондация „Атанас Буров“ организира лятно училище „Капиталови пазари”

Обучението ще се проведе в дните 30 юни – 5 юли 2014

28.05.2014 | 14:35 Редактор: Мариета Иванова
Фондация „Атанас Буров“ организира лятно училище „Капиталови пазари”

Фондация „Атанас Буров“ организира лятно училище „Капиталови пазари”, чиято цел е да подпомага и подготвя студентите за последваща трудова реализация.

Bulgaria On Air е медиен партньор на събитието.

Проведено за първи път през 2002 г., то е уникално образователно събитие, подкрепяно от професионалните общности във финансовия сектор.

Неговата програма е насочена към мотивирани и отлични студенти, проявяващи интерес към новите практики в банкирането и инвестициите. Преобладаваща част от завършилите училището впоследствие започват кариерното си развитие във водещи финансови институции или биват одобрени за стипендианти на фондацията.

През 2014 г. Лятното училище ще се проведе от 30 юни до 5 юли в хотел „Жеравна” – гр. Банкя.

Основна тема на тазгодишното лятното училище е „Капиталови пазари”, като основния акцент в него ще бъде анализ на капиталови инструменти и инвестиционна етика. Участниците в училището ще бъдат поставени пред задачи с практически характер, като за целта се очаква да демонстрират знания, съобразителност, креативност и умения за работа в екип.

В Лятното училище ще бъдат включени до 20 студенти от икономическите университети в страната, които се обучават по икономически специалности, имат завършен най-малко трети курс и успех от следването най-малко много добър 4,50. Необходимо е кандидатите да владеят отлично английски език.

Желаещите да кандидатстват за Лятното училище изпращат до 15 юни 2014 г. Повече информация може да намерите на страницата на фондацията: http://atanasburov.org/bg/about-us/summer-school

Одобрените участници ще бъдат обявени до 20 юни 2014 г. на сайта на фондацията.