Два американски суджука, правени по бг рецепта: 29$ в Amazon

По-любопитна е българска обява за продажбата на буркан с чист, планински въздух

12.03.2016 | 09:25 Редактор: Ирина Георгиева
Снимка: Amazon

Суджук, направен по стара българска рецепта, но в САЩ, се продава топъл хляб в Аmazon, пише в. "Монитор". Цената е 29$, но в опаковка има 2 деликатеса в познатата ни форма на подкова. Мезето е направено от говеждо с много подправки, без глутен и е вакуумирано, хвалят се производителите.

Още по темата

По-любопитна е българска обява за продажбата на буркан с чист, планински въздух. Продавачът обяснява, че въздухът е от Рила, и по-точно от Рилските езера. Бурканът се запълва едва когато е заплатена грандиозната цена от 78 долара. Организаторът на обявата твърди, че няма буркани на склад, всички са специални, уникални и индивидуални.

В интернет може да се намерят и обяви за кисело мляко, шест бурканчета лютеница, семена от червени чушки или суджуци.

Сайтове като eBay и Amazon, които предлагат пускане на предложения за купуване или продаване на различни стоки или услуги, са пълни с всякакви нетрадиционни обяви. Те предлагат закваска за кисело мляко и обещават, че ще могат да се направят 50 литра, вкусът щял да бъде като на оригинала. Съдържа 10 сашета, като едно саше стига за 5 литра мляко. Срокът на годност е 1 година от пакетирането и струва 14 долара.