Според Milka е време за прегръдка

Специален „Измервател на нежността“ ще отчита всеки жест на нежност до 21 септември в седем български града.

03.09.2013 | 16:28
Според Milka е време за прегръдка

Под мотото „Време за прегръдка” през септември Milka ще търси най-нежния град в България. Инициативата е част от Фестивала на нежността.

От днес специално създаденият Измервател на нежността ще отчита прецизно всеки жест на нежност. Първите прегръдки вече бяха споделени от Белослава и Лео Бианки в компанията на лилавата кравичка.

Tалисманът на Milka ще посреща приятели и гости в 7 български града от 7 до 21 септември – Стара Загора, Пловдив, Плевен, Русе, Варна, Бургас, а големият финал ще се състои на 21 септември в София.

Тогава ще бъде обявен спечелилият титлата „Най-нежен град в България“, както и броят на събраните прегръдки.
За победителя има предвидена и специална награда. Градовете, които няма да имат възможността да посрещнат Фестивала на нежността, ще могат да се включат в конкурса за „Най-нежен град“ в интернет на фен страницата на Milka във Facebook.

Фестивалът на нежността е сред инициативите на Milka да стимулира хората да бъдат по-нежни и по-добри един към друг по един весел и забавен начин.

Градът на нежността ще предлага повече от 10 различни атракции, разпределени в отделни  тематични зони, в които гостите ще могат да прекарат няколко незабравими часа с любимите си хора. 

Сред атракциите са игрите „Протегни се за прегръдка“, „Кажи го по-Milka“, „Колко силна е твоята прегръдка“ и много други. Посетителите ще имат възможността също да разгледат тематичната фото-изложба, направена, както от професионални творби, така и от любителски снимки на фенове на Milka.

В „Работилницата на нежността“ всеки желаещ ще има възможност да изработи собственоръчно подарък за свой любим човек.

Домакин на Фестивала на нежността ще бъде „Посланикът на Milka“.

Във всеки от градовете той ще открива официалните церемонии, на които ще  присъстват и представителите на местната власт. Всички те ще получат специални грамоти за своя принос към каузата „Осмели се да покажеш нежност“.

Дати на събитията:

  • Стара Загора - 7 септември /събота/, до парк Алана
  • Пловдив – 8 септември /неделя/, до х-л Тримонциум
  • Плевен – 10 септември /вторник/, площад Възраждане
  • Русе – 12 септември /четвъртък/, пред Съдебната Палата
  • Варна – 14 септември /събота/, пред Mall Varna
  • Бургас – 15 септември /неделя/, до Пантеона
  • София – 21 септември /събота/, до музея "Земята и хората"