Пилот инсценира самолетна катастрофа, за да предложи брак

„В началото изобщо не разбрах какво става и бях убедена, че ще умрем” разказва приятелката му.

28.09.2012 | 19:23
Пилот инсценира самолетна катастрофа, за да предложи брак

Американски пилот се нареди в класацията за най-странно предложение за брак, като инсценира опасност от самолетна катастрофа, за да предложи на половинката си.

Раян Томпсън извел приятелката си Карли Кенеди на вълнуваща разходка със самолет над Чикаго. След като известно време се наслаждавали на прекрасната гледка машината започнала да се тресе.

„Изведнъж усетих как стомахът ми подскача нагоре надолу и осъзнах, че се насочваме право към водата под нас” разказва Кенеди.

Томпсън й казал, че контролното табло отказва, но тя трябва да остане спокойна и да му прочете инструкциите за извънредни ситуации. Когато разтреперената пътничка отваря упътването и започва да чете открива предложение за брак.

„Инструкции за започване на годежна процедура. Преценете дали партньорът е подходящ. Забележка: ще ви обича и подкрепя винаги.” гласи част от текста.

„В началото дори не знаех какво става. Бях искрено убедена, че ще умрем и дори не разбирах какво всъщност чета” споделя жената.

Докато чете, Томпсън вади годежен пръстен и след като тя достига до въпроса „ще се омъжиш ли за мен”, го слага на пръста й.

След като Карли схванала шегата, вместо да го удари, както нейни приятелки й казали, че биха реагирали, тя избухнала в смях и казала „да”.