А1 предлага едномесечен безплатен достъп до всички Viber стикери

Александър Димитров, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на А1, бе избран за "Мениджър на годината 2018”

06.12.2018 | 14:49 Редактор: Велислав Филипов
А1 предлага едномесечен безплатен достъп до всички Viber стикери

Александър Димитров, председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на А1, бе избран за "Мениджър на годината 2018” в най-престижния конкурс за мениджърски постижения в България, организиран от списание "Мениджър". Наградата бе връчена от президента на Република България Румен Радев на официална церемония снощи след няколкомесечен процес по оценка и селекция на кандидатите на база утвърдена методология на "Делойт" България. 

Той получи още две отличия – наградата на зрителите на bTV за "Мениджър на годината”, определена чрез онлайн гласуване на сайта на медиата, и специалната награда "Мисия в полза на обществото”, която се връчва от вестник "24 часа". 

А1 е телекомът с най-бързата 4G мрежа в България за третото тримесечие на 2018 година – това показват резултатите на световния лидер в тестването на бързината и качеството на мобилните мрежи Ookla. Анализът на скоростта на 4G мрежата на А1 се базира тестове на потребители, които са осъществени между 1 юли и 30 септември 2018 година чрез приложението на Ookla – Speedtest.

Специално за коледните празници А1 предлага безплатен едномесечен абонамент, който дава достъп за сваляне на всички платени стикер пакети в платформата на Viber. При активиране на услугата през декември, клиентите на А1 ще получат безплатен достъп до всички платени стикер пакети в приложението на Viber за срок от един месец.

С А1 стикер абонамент всички клиенти на мобилни услуги от А1, получават достъп за сваляне на стикер пакетите срещу 1,99 лева на месец. Активирането на услугата се осъществява през платформата на Viber за мобилни устройства с операционна система Android или iOS или със сканиране на QR код през сайта на А1.

Вече е ясен победителят от месечната игра на телекома. Това е Stanislav Ivanov. Той печели Hiaomi Redmi 6A. Новата награда в играта е смартфона A1 Smart N9. Може да го спечелите ако отговаряте правилно на въпросите на компанията във Facebook страницата. Въпросът е: Колко време продължава безплатният период, който дава достъп до всички стикер пакети на Viber?