Мтел даде началото на своята стажантска програма

Телекомът продължава да следи най-интересното от света на спорта

10.03.2017 | 13:00 Редактор: Тодор Петров
Мтел даде началото на своята стажантска програма

Мтел даде началото на 13-то издание на своята стажантска програма. За трети пореден път темата на проекта е "Експедиция Мтел". В нея могат да се включат студенти от всички университети у нас.

Програмата продължава през цялата година, а професионалните области, за които може да се кандидатства са IT, Телекомуникации, Човешки ресурси, Маркетинг, Финанси, Право, Администрация и обслужване на клиенти и Корпоративни комуникации.

Свободните позиции ще са свободни следващите два месеца и могат да бъдат разгледани в секцията "Кариери" в уебсайта на телекома.

И тази седмица спортните канали на Мтел ще следят най-интересното от света на спорта. Акцент ще бъде първият турнир от сериите ATP 1000 в Индиън Уелс с участието на Григор Димитров. Турнирът ще продължи до 19 март.

Мтел ще излъчи всички мачове на първата ни ракета в тениса, а част от тях ще бъдат предавани и на Facebook страницата на телекома.

Вече е ясен победителят от месечната игра на Мтел. Това е Невелина Николова, която спечели смартфона Sony Xperia ХА. Новата награда в играта отново е Sony Xperia ХА. Можете да го спечелите, ако отговаряте правилно на въпросите във Facebook.

Новият въпрос на седмицата е: Как се казва стажантската програма на Мтел?