Mtel предлага имуществена застраховка от 1,99 лева на месец

Запознайте се с най-новите предложения на мобилния оператор

16.12.2016 | 07:00 Редактор: Луиза Божинова
Mtel предлага имуществена застраховка от 1,99 лева на месец

Mtel предлага имуществена застраховка на цена от 1,99 лева на месец. Тя покрива щетите от 23 000 лева, включва защита на сметка и е предназначена за клиенти, които сключват двугодишни договори за мобилни или фиксирани планове. Имуществената застраховка "Моят дом" се предоставя съвместно с Алианц.

Младен Марковски е новият главен директор "Финанси" в Mtel. Той поема поста от досегашния финансов директор на компанията Милан Залетел. Марковски вече е член и на Управителния съвет на телекома.

Mtel ще зарадва клиентите си с коледна игра в своите магазини с послание "Искам повече". Промо екипи на Мтел ще бъдат в избрани магазина на телекома в цялата страна този уикенд и ще приканват клиентите да напишат коледните си желания на табела.

За да участвате в играта трябва да се снимате с табелата, да публикувате снимката си във Facebook с хаштаг #ИскамПовече и да отбележите на нея свой приятел, когото искате да зарадвате за празника. Шестима от всички участвали имат шанс да спечелят за себе си и за него телевизор, телефон или таблет.

Въпросът в играта на телекома тази седмица е: Как се казва услугата на Mtel за имуществени застраховки?

Отговаряйте правилно във Facebook страницата на Mtel и може да спечелите смартфона Huawei P9 lite.