fallback

Вземете смартфон или таблет за вашето дете на изгодни цени от Мtel

Запознайте се с най-новите предложения на мобилния оператор

16.09.2016 | 12:11 Автор: Тодор Петров

За старта на новата учебна година от Mtel ви дават възможност да изберете телефон за вашето дете. Офертата на мобилния оператор важи, ако вземете устройството заедно с предплатената услуга Prima за деца.

Едно от предложенията е смартфонът Lenovo A1000, който може да вземете за 109,99 лева в брой. Другият телефон, който предлага мобилният оператор е Nokia 130. Той може да бъде ваш срещу 39,99 лева в брой.

За вашите деца Mtel предлага и селекция от 3G и 4G таблети на цена от 1 лев. Промоцията важи с тарифните планове Мtel сърф L и XL. Клиентите на мобилния оператор могат да се възползват и от двойно повече мобилен интернет при подписване на двугодишен договор с някой от плановете Mtel сърф.

До 19 октомври в Националната галерия можете да разгледате изложбата "Четири серии" на холандския фотограф Ървин Олаф, която е организирана с подкрепата на Mtel. 

Седмичният въпрос на мобилния оператор e: С кои планове на Mtel можете да вземете таблет на цена от 1 лев? Отговаряйте правилно във Facebook страницата на Mtel и имате шанса да спечелите смартфона Huawei P9 lite.

 

fallback
Още от Техно
fallback