Вземете смартфон или таблет за вашето дете на изгодни цени от Мtel

Запознайте се с най-новите предложения на мобилния оператор

16.09.2016 | 12:11 Редактор: Тодор Петров
Вземете смартфон или таблет за вашето дете на изгодни цени от Мtel

За старта на новата учебна година от Mtel ви дават възможност да изберете телефон за вашето дете. Офертата на мобилния оператор важи, ако вземете устройството заедно с предплатената услуга Prima за деца.

Едно от предложенията е смартфонът Lenovo A1000, който може да вземете за 109,99 лева в брой. Другият телефон, който предлага мобилният оператор е Nokia 130. Той може да бъде ваш срещу 39,99 лева в брой.

За вашите деца Mtel предлага и селекция от 3G и 4G таблети на цена от 1 лев. Промоцията важи с тарифните планове Мtel сърф L и XL. Клиентите на мобилния оператор могат да се възползват и от двойно повече мобилен интернет при подписване на двугодишен договор с някой от плановете Mtel сърф.

До 19 октомври в Националната галерия можете да разгледате изложбата "Четири серии" на холандския фотограф Ървин Олаф, която е организирана с подкрепата на Mtel. 

Седмичният въпрос на мобилния оператор e: С кои планове на Mtel можете да вземете таблет на цена от 1 лев? Отговаряйте правилно във Facebook страницата на Mtel и имате шанса да спечелите смартфона Huawei P9 lite.