Кой е най-евтиният модел на BMW?

Новата архитектура предлага широка гама от конфигурации

14.11.2023 | 22:40 Редактор: Толя Стоянова
Кой е най-евтиният модел на BMW?

Традиционно, наследникът на BMW 1-Series ще е компактен модел, който ще остане най-евтиният автомобил на баварската марка. В интернет пространството се появиха технически подробности и информация за дизайна на този модел. Подробностите бяха разкрити от Carscoops.

Там се появи дори интересен рендер, представляващ собствен поглед върху новия продукт. Художниците, създали рендера, взимат за основа концепцията BMW Vision Neue Klasse, която демонстрира стилистичната посока за следващите модели на компанията. В момента обновеното BMW (F40) се подготвя за дебюта си. Текущото поколение на 1-Series дебютира през 2019 година и сега е нормално да претърпи надграждане, но наследникът на модела ще е компактен електрически автомобил, който ще заеме мястото на най-евтината кола на баварците и тя ще бъде доста различна от сегашната.

Възможно е бъдещият електрически автомобил BMW i1 (вероятно име) да бъде изграден на изцяло новата платформа Neue Klasse. Тази кола може да получи задно, предно или задвижване на всички колела. Новата архитектура предлага широка гама от конфигурации. В спортната версия от М дивизията, новото BMW i1 може да бъде оборудвано с два електрически мотора и система за задвижване на всички колела.

Четете повече в automedia.investor.bg.

Снимка: Pexels


2
0 rate up comment rate down comment 0
Ivaylo Popov
преди 5 месеца
Моделът сигурно ще струва над 100 000 лв. с ДДС. България, обаче тъй като минава към Еврото и дотогава моделът вече ще се продава на пазара. Така, че за по-бедните 55 000-60 000 Евро мисля, че няма да бъдат никакъв проблем. Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
Ха ха
преди 5 месеца
Евтино можеш да си го купиш но после в сервизите???1ва2ра и 3та серия с малките мотори са за по бедните 5та 6та и 7ма серия с големите мотори вече са друго нещо но поддръжката им е бая скъпичка!!! Сигнализирай за неуместен коментар