Екшън, приключенска анимация и романтична комедия очакват абонатите на Xplore TV в специалната селекция на А1 Видеотека през септември

05.09.2023 | 12:38 Редактор: Вяра Димова
Екшън, приключенска анимация и романтична комедия очакват абонатите на Xplore TV в специалната селекция на А1 Видеотека през септември

През септември абонатите на A1 Xplore TV ще могат да се насладят на атрактивни филмови заглавия в селекцията на А1 Видеотека, сред които любимият на много екшън "Бързи и яростни 10", приключенската анимация "Хотел Трансилвания: Трансформания" и романтичната комедия "Отново любов" с участието на Селин Дион.

А1 Видеотека дава възможност на абонатите на Xplore TV да се насладят на началото на края на екшъна с Вин Дизел "Бързи и яростни 10". В последната част от поредицата многобройните фенове ще гледат играта на Джейсън Стейтъм, Джон Сина, Хелън Мирън, Шарлиз Терон, Джейсън Момоа и много други. Поредицата продължава с нова доза екшън, когато Дом Торето се изправя срещу най-смъртоносния си противник - Данте. Ако до този момент семейството на Дом е успявало да надхитри всеки враг по пътя си, то сега няма да бъде толкова лесно. Ужасяващият противник търси отмъщение и е твърдо решен да разбие семейството и всичко, което Торето обича.

Друго заглавие в селекцията на А1 Видеотека е за любителите на приключенските анимации. "Хотел Трансилвания: Трансформания" отново ни отвежда в света на Дракула и неговото семейство. Този път героите са изправени пред ново приключение, което ще преобърне изцяло техния живот. Всичко започва с мистериозното изобретение на Ван Хелсинг – "Лъч на чудовищно преобразяване", което не сработва по план. Така, човекът Джони се превръща в чудовище, а Драк и неговите приятели – в хора. В новите си тела, Джони, който обича живота на чудовище и Драк – лишен от силите си, трябва да обиколят света и да намерят лек, преди да е станало твърде късно. Четвъртата част от вълнуващата анимация се предлага с български дублаж и обещава приключения, много забавни моменти, както и неочаквани обрати.

Няма правило как трябва да започне една любовна история – всяка е специална сама по себе си. На това ставаме свидетели в романтичната комедия "Отново любов", която е част от септемврийската селекция. Тя разказва историята на Мира Рей и Роб Бърнс, като всичко между тях започва с едно случайно текстово съобщение, което ще накара двамата герои да изживеят любовта на живота си. Мира, която се бори със смъртта на годеника си, решава да изпрати поредица от романтични съобщения на стария му мобилен телефон. Тя няма представа, че номерът е прехвърлен на новия служебен телефон на Роб - журналист, получил за задача да напише очерк за мегазвездата Селин Дион. Рон е запленен от искреността на красивите текстове и се обръща към Дион за помощ, така че да измисли как да се срещне лично с Мира и да спечели сърцето ѝ. Във филма участват Приянка Чопра Джонас, Сам Хюън и Селин Дион, която играе себе си в първата си филмова роля. "Отново любов" е идеалното предложение за филмова вечер за всички, които вярват в истинската любов и всичко, което стои зад нея.

Абонатите на A1 Xplore TV могат да се насладят на интерактивна телевизионна платформа с AI технологията, която взема предвид предпочитанията на зрителя и прави предложения на база неговите интереси. Видеотеката разполага с повече от 25 000 филмови заглавия и сериали от различни жанрове. Ново хитово филмово съдържание е достъпно всеки месец в А1 Видеотека, като всеки избран филм може да бъде нает за 48 часа, в които да бъде гледан неограничен брой пъти.