A1 Xplore TV вече предлага на абонатите си хитови български филми

06.12.2022 | 13:34 Редактор: Тодор Петров
A1 Xplore TV вече предлага на абонатите си хитови български филми

От началото на декември А1 Xplore TV започна да предлага на своите абонати едни от най-популярните български филми. Освен топ заглавията за месец декември, сред които екшъна „Линейката“ и романтичната комедия „Списъкът на г-н Малкълм“, A1 Видеотека предлага на своите абонати и българското предложение за „Оскар“ – „В сърцето на машината“, както и романтичната екшън комедия „Диви и щастливи“.

Филмът „В сърцето на машината“ получи силно одобрение от критици и фенове още след първите си прожекции по кината по-рано тази година. Той е дело на режисьора Мартин Макариев и разказва история по действителен случай за човечността, която може да бъде открита там, където никой не я очаква. Действието се развива през 1978 година. Група затворници, сред които такива с тежки престъпления и доживотни присъди, изпълняват принудителен труд в стругарски цех на завод „Кремиковци“. Всеки от тях има своя различен път, морал и разбирания за живота в затвора и извън него. Нужен е само един ден и необикновена случка, за да преобърне цялото им досегашно съществуване.

Освен „В сърцето на машината“, през декември A1 Xplore TV започна да предлага и друг български филм – „Диви и щастливи“, който абонатите могат да гледат като част от допълнителния пакет „MAX видеотека“. Филмът разказва историята за Боряна и Мила, които са приятелки от деца. Животът им обаче не се стича така, както са очаквали, защото и двете са се превърнали в жени, които не искат да бъдат. Всичко обаче се променя, когато Боряна се влюбва отново. Готова е на всичко за своя любим и заради него „заема“ 30 000 лева от сейфа на богатото семейство, за което работи. Това предизвиква цяла лавина от безразсъдни решения и непредсказуеми действия.

Друго от хитовите заглавия за месец декември в А1 Видеотека е „Линейката“. Филмът разказва за ветерана от войната Уил, който, отчаяно нуждаещ се от пари, за да спаси живота на жена си, се обръща за помощ към брат си Дани, който е престъпник. Дани му предлага да решат всичките си финансови проблеми с извършването на един от най-мащабните обири, които Лос Анджелис е виждал. Как ще завърши той и дали героите ще се измъкнат или не зрителят няма да разбере чак до самия край.

Любителите на романтичните комедии също няма да останат разочаровани през декември. За тях А1 Видеотека е подготвила „Списъкът на г-н Малкълм“. Историята разказва за младата дама Джулия, която се опитва да навигира трудни любовни отношения в Лондон през XIX век. Когато тя не успява да изпълни елемент от списъка с изисквания за булка на най-желания лондонски ерген – г-н Малкълм, тя бива изоставена. Чувствайки се унизена и решена да отмъсти, Джулия убеждава приятелката си Селина да изиграе ролята на идеалната му половинка. Скоро г-н Малкълм се чуди дали е намерил перфектната жена или перфектната измама.

С Видеотеката на  А1 Xplore TV абонатите на А1 могат да изберат измежду над 25 000 заглавия от различни жанрове. Те могат да наемат хитовите ленти срещу достъпна такса, като зрителите могат да ги гледат неограничен брой пъти в рамките на 48 часа. А1 Xplore TV съдържа функции, създадени чрез технологии, включващи изкуствен интелект, които позволяват на платформата да „помни“ предпочитанията на своите абонати, предлагайки им съдържание, което с времето съвпада все повече с техните зрителски интереси.