A1 подарява на своите абонати неограничени мегабайти на максимална скорост и достъп до каналите на HBO до края на 2022 г.

Екипът на А1 с дарение от над 6 300 лв. за проект "Светулка"

02.12.2022 | 14:20 Редактор: Тодор Петров

До края на 2022 година А1 предоставя на членовете на своята програма за лоялност неограничени мегабайти на максимална скорост за абонатите с мобилна услуга и достъп до HBO за тези с фиксирана телевизия. Наградите се активират през платформата за самообслужване Моят A1 и са валидни до края на годината.

За по-голямо удобство потребителите, които са част от А1 клуб, ще получават информация за това кои бонуси са достъпни за тях спрямо услугите, които потребяват, още на началния екран на платформата.

Над 6 300 лв. в полза на проект „Светулка" събра екипът на А1 в традиционния Коледен благотворителен базар

Над 6 300 лв. дарява екипът на А1 за проект „Светулка“. Събраната сума е резултат от Коледния благотворителен базар на А1, който тази година се проведе в полза на фондация „За доброто“ в продължение на 6 дни в централния офис на компанията и онлайн.

Дарението ще бъде използвано за обновяване на педиатрично отделение, избрано от фондацията, в болница в страната, така че да помогнем за по-качественото детско здравеопазване у нас.