Името на големия победител в "Моят A1 ти е на късмет" вече е известно

А1 предлага неограничени минути и мегабайти за 20 лв. заедно със смартфон с отстъпка

21.10.2022 | 13:58 Редактор: Ирена Бакърджиева

Името на големия победител от играта "Моят А1 ти е на късмет" вече е известно – това е Иван Станев. Той получава чисто ново BMW X4 xDrive. 33-годишният Станев е един от множеството участници в томболата на Колелото на късмета, което според данни на А1 е завъртяно над 3,3 милиона пъти за само 3 месеца.

Ключовете за луксозния автомобил бяха връчени на победителя от Симеон Донев, старши директор "Маркетинг" в A1 България, на специална церемония в столицата.

От 1 юли до 2 октомври платформата за самообслужване на клиенти на A1 даваше възможност на абонатите на А1 да завъртят виртуално Колело на късмета за атрактивни дневни бонуси като неограничени мегабайти на максимална скорост и неограничени национални минути. Общо над 2,35 млн. бяха активираните спечелени пакети.

Unlimited минути и мегабайти за 20 лв. и смартфони с отстъпка предлага A1 до края на октомври

A1 дава възможност на потребителите да използват Unlimited план с неограничени минути, мегабайти и максимална скорост на разумна цена заедно със смартфон с отстъпка.

Сред предлаганите устройства са подбрани модели iPhone с до 400 лв. отстъпка, сред които iPhone 13, iPhone 12, iPhone 11 и най-новият SE модел от Apple, както и топ смартфони от Xiaomi.

Промоцията обхваща и неограничените планове на A1. Така, например, Unlimited 39,99 през първите три месеца на договора е с 50% отстъпка и таксата му е 20 лева на месец. Освен това до края на 2022 г. всички потребители с 5G смартфони и абонамент за гласова услуга ще могат да използват 5G ULTRA мрежата без ограничение и на максималната скорост.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК