Иван Станев е големият победител в "Моят A1 ти е на късмет"

Той получи ключовете за BMW X4 xDrive на специална церемония

18.10.2022 | 14:32 Редактор: Елеонора Танева
Иван Станев е големият победител в

Името на най-големия късметлия сред клиентите на A1 вече е известно – това е Иван Станев. Той беше изтеглен сред стотиците хиляди участници в играта „Моят A1 ти е на късмет“ и спечели чисто ново BMW X4 xDrive.

33-годишният Станев е от Стара Загора. Работи в предприятие в града и в свободното си време спортува активно. Младият мъж разказа, че редовно е въртял виртуалното Колело на късмета в „Моят A1”, но никога не е очаквал, че ще спечели голямата награда.

На специална церемония ключовете за луксозния автомобил бяха връчени от Симеон Донев, старши директор „Маркетинг“ в A1 България. „Това е една истинска голяма награда и мога единствено да Ви пожелая хиляди безаварийни километри и прекрасни изживявания с нея! „Моят A1 ти е на късмет“ раздаде милиони подаръци на нашите клиенти, а вярвам, че по време на играта всички са се убедили, че с приложението и онлайн платформата „Моят A1” потребителите печелят най-ценното – време!“, заяви той.

От 1 юли до 2 октомври платформата за самообслужване на клиенти на A1 им даваше възможност да завъртят виртуално Колело на късмета за атрактивни дневни бонуси като неограничени мегабайти на максимална скорост и неограничени национални минути. Общо над 2 350 000 бяха активираните спечелени пакети.

Над 3 300 000 пък бяха направените завъртания с регистрация за участие в томболата за предметни награди. 94 късметлии спечелиха от нея смартфони Samsung Galaxy A33 5G.

Всичко това стана възможно благодарение на „Моят А1“. Платформата дава възможност за управление на услугите, плащане на сметки и преглед на детайлна информация бързо и лесно 24 часа в денонощието през компютър или смартфон.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК