А1 стартира новата игра "Моят А1 ти е на късмет"

За поредна година телекомът заслужи отличието "Компания на годината" в категория "Телекомуникации"

01.07.2022 | 12:02 Редактор: Тодор Петров
А1 стартира новата игра

А1 дава възможност на абонати си да участват в новата игра „Моят А1 ти е на късмет“ с шанс да спечелят множество награди. Кампанията цели да стимулира повече потребители да се възползват от предимствата на мобилното приложение и уеб портала за самообслужване „Моят А1“. 

Наградите включват всекидневни бонус пакети с минути, мегабайти на максимална скорост или SMS и смартфон Samsung Galaxy A33 5G, а един късметлия ще спечели чисто ново BMW X4 xDrive. Повече информация абонатите могат да намерят в „Моят A1“.

A1 България стана „Компания на годината“ в категория „Телекомуникации“

За поредна година A1 България заслужи отличието „Компания на годината“ в категория „Телекомуникации“. Кандидатурата на телекома, която беше високо оценена от експертното жури, акцентира върху старта и развитието на първата истинска мрежа от пето поколение у нас – 5G ULTRA, и разширяването на портфолиото на компанията от бизнес ICT услуги. 

През последните години А1 продължи да развива своята ултрабърза и широкообхватна мрежа от пето поколение и затвърди позициите си на лидер в информационните и комуникационните технологии, насочени към малки, средни и големи компании.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК