Продавайте повече и градете доверие с WhitePress - платформа за маркетинг на съдържание

20.06.2022 | 15:33 Редактор: Теодора Патронова
Продавайте повече и градете доверие с WhitePress - платформа за маркетинг на съдържание

Днес съдържанието е всичко. Денонощно милиарди хора по света разглеждат информационни сайтове, публикации в социалните мрежи, постове, видеа. Успявате ли да ги ангажирате със своето съдържание? Цялостният информационен поток „обличащ“ дадена фирма, продукт, услуга има потенциала да изгради популярност и доверие, да подкрепи продажбите и да изгради верни клиенти. Ефективен начин да достигнете до целевите си публики потенциални клиенти лесно и бързо, е да използвате платформа за маркетинг на съдържанието. Запознайте се с WhitePress - отличен партньор за всеки бизнес.

Какво е WhitePress и как ще ви помогне?

WhitePress е платформа, която събира добрите места за публикация на съдържание, професионални автори на съдържание и тези, които се нуждаят от него: бизнеси, предприемачи, каузи, от всякакъв мащаб. Свързва дигитални PR агенции, медийни агенции и рекламодатели със собственици на уебсайтове и инфлуенсъри. Какво означава това? Простичко казано, с помощта на WhitePress - платформа за маркетинг на съдържание можете с няколко клика, много лесно и бързо да поръчате съдържание, да изберете къде да го публикувате. Ако вече разполагате с готови текстове, видеа или друго съдържание, можете просто да изберете къде да го качите. Избирате и разположението в конкретния сайт - на главната страница на издателя, в неговия бюлетин или публикация в социалните медии. Все повече издатели гарантират трафика, който определено разположение би генерирало. Автоматизираната иновативна платформа на WhitePress ви дава избор между 45000 уебсайта на всякакви езици и тематика. Екипът на WhitePress - платформа за маркетинг на съдържание, се грижи всеки добавен към портфолиото уебсайт – контрагент, да бъде качествен и достоверен. Сред тях са Bloomberg Businessweek, National Geographic, ELLE, Burda, Business24, Fashion.bg и много други.

Как можете да използвате WhitePress, за да получите по-добра видимост и трафик?

Създаването на акунт в WhitePress ви дава възможност да поръчате статии на всички пазари, на които оперира платформата, на български и други езици. Форматите включват професионални статии за вашия сайт, спонсорирано съдържание за външни медии, описания на продукти, публикации в социалните мрежи и други. За България акредитираните автори са над 60, от различни области и индустрии. Като част от маркетинга на съдържанието, атрактивните публикации помагат на бизнеса ви по много начини. Качественото и добре планирано съдържание за вас и вашия бизнес, присъстващо на различни места в мрежата, води клиенти към вашия сайт, подкрепя директната реализация на продукти и услуги, гради имидж и доверие, популяризира, но и подпомага SEO оптимизацията. В дългосрочен план, тя от своя страна подкрепя по-доброто позициониране на уебсайта ви в търсачката на Google. За да се убедят клиентите в ползите от публикациите, WhitePress предоставя безплатно статистически данни за популярността и ангажираността относно всеки отделен материал. Набавят се чрез собствен проследяващ код, който предоставя повече данни в сравнение със сходни инструменти.

Към момента WhitePress предлага на разположение на бизнеса над 85000 атрактивни оферти, публикуваните статии са над 130 хил., а доволните клиенти над 3000. Достигнете до своите потенциални клиенти, представете нов продукт на пазара, подкрепете имиджа си, комуникирайте мащабно бранда си чрез платформата на WhitePress – лесният и ефективен начин за разпространение на качествено съдържание.  

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК