A1 предлага онлайн застраховка "Гражданска отговорност"

А1 Видеотека през март включва нови заглавия от най-интересните холивудски филмови поредици

11.03.2022 | 11:50 Редактор: Теодора Патронова

A1 започва да предлага онлайн застраховка "Гражданска отговорност". Телекомът осигурява възможност на собствениците на автомобили да сключат застраховка "Гражданска отговорност" изцяло онлайн - чрез А1.bg и мобилното приложение Моят А1. Новата услуга, която А1 предлага, е в партньорство със застрахователна компания Лев Инс.

Не е задължително собствениците на автомобили да са клиенти на А1 и да имат други услуги към телекома. Потребителите трябва да подадат заявка, като попълнят специално разработената онлайн форма на сайта А1.bg и мобилното приложение Моят А1. Въз основа на тази заявка те сключват договор за застраховка от разстояние със ЗК "Лев Инс" АД чрез А1 в качеството на застрахователен агент. Застраховката се активира веднага след получаване на потвърждение, изпратено до клиента със SMS и имейл.  За максимално улеснение А1 и Лев Инс осигуряват бърза и удобна доставка на документите по застраховката до всеки край на България.

Селекцията на А1 Видеотека през март включва научнофантастичен екшън, анимация и филм на ужасите

През март абонатите на Xplore TV ще имат много възможности за вълнуващо филмово изживяване с нови заглавия от едни от най-известните холивудски филмови поредици. Селекцията от филми в каталога на А1 Видеотека през този месец включва научнофантастичния екшън "Венъм: Време е за Карнидж", анимацията "Бебе Бос 2: Семейни работи" и филма на ужасите "Вечна чистка".

Потребителите на Xplore TV могат да избират измежду богато разнообразие от още над 20 000 заглавия на филми и сериали в А1 Видеотека. Филмите могат да се наемат за 48 часа и да бъдат гледани в удобно за вас време. Заглавията са от жанрове, подходящи за всеки вкус и възраст, и зрителите могат да се наслаждават на хитовите продукции в дома си срещу достъпна цена. Функцията за AI препоръки позволява на интерактивната телевизионна платформа Xplore TV да "запомня" предпочитанията на зрителите и с времето тя се "научава" да им предлага подходящи за техния вкус заглавия.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК