Как технологиите ще променят общуването през следващите 5 години?

Пламен Панделов, Найден Маречков, Иван Дудин и Владимир Кръстев споделиха своите очаквания

29.11.2021 | 11:27 Редактор: Здравко Черкезов

Специалните гости на форум "Бъдещето: Общуване" дадоха своите прогнози каква ще бъде голямата промяна в общуването през следващите 5 години.

"Онлайн каналите за комуникация все повече ще се използват и ще се налагат. Това от една страна е добре, тъй като скъсява изключително много разстоянията и така имаме възможност така да комуникираме с партньори от цял свят", посочи Пламен Панделов от Neterra.

"Възможността да кажа на хладилника си какво трябва да се купи. Свързаността на нещата, при високо ниво на сигурност, нека да ни улесни живота малко повече", сподели представителят на Mastercard Найден Маречков.

"Очаквам изменение във филтрацията на фалшивите новини. При това огромно количество на информация, което ни залива, по някакъв начин с помощта на изкуствен интелект да получаваме това, което наистина ни трябва. Защото ние в момента в нищо не можем да разчитаме", изтъкна Иван Дудин от Acronis.

"Важно е всеки от нас, за да успее напред, да осъзнае, че сега е начинът на учене през целия живот. Ако кажем, че сме най-добрите професионалисти, след година-две или пет технологиите ще ни изместят от работата ни. Ако продължаваме да надграждаме умения, тогава няма защо да се притесняваме от технологиите", заяви изпълнителният директор на издателство "Просвета Либри" Владимир Кръстев.

Вижте повече по темата във видеото.

Снимка: Investor Media Group

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК