Как да добавиш приложението Xplore TV за смарт телевизор безплатно

Нови попълнения в А1 Видеотека очакват абонатите на ТВ услуга от А1

26.11.2021 | 11:58 Редактор: Теодора Патронова

Новата промоция на А1

Интерактивната телевизията става още по-достъпна с най-новото промоционално предложение на А1. Всички абонати на телевизионна услуга, независимо от технологията, по която тя достига до тях, могат да ползват безплатно приложението Xplore TV за смарт телевизор като допълнителен приемник към своя основен тарифен план. С него те могат да се възползват от телевизия с интерактивни функции навсякъде в страната, ако имат съвместим смарт телевизор и връзка с интернет.

Както и досега, всеки абонат на телекома може да добавя до 3 допълнителни приемника към своя тарифен план за телевизия, а цената за един приемник е 3,99 лева на месец. Ако обаче използват приложението Xplore TV за смарт телевизор, потребителите ще могат да добавят интерактивна телевизия на един приемник безплатно.

Новите попълнения на А1 Видеотека за декември

Най-празничният месец на годината е тук и А1 Видеотека гарантира за доброто настроение на цялото семейство. Зрителите могат да избират между 20 000 заглавия, най-новите от които включват "Пес патрул: Филмът", "Отрядът самоубийци" и "Игра на спомени".

Видеотека предлага на абонатите си всички над 20 000 заглавия с първокласен звук и картина. Платформата предоставя хитови продукции на зрителите, които не са успели да ги гледат в киносалоните или искат да изгледат най-новия си любим филм отново. Xplore TV притежава уникална интерактивна функция, която запомня вкуса на абонатите и с времето се "научава" да им предлага подходящи за техния вкус заглавия.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК