5G мрежата на А1 става на 1 година

Телекомът обяви намаления в А1 Видеотека за клиентите на Xplore TV

19.11.2021 | 11:21 Редактор: Жаклина Иванова

5G ULTRA продължава да се развива

5G мрежата на А1 навършва една година от пускането си в края на ноември 2020, а от телекома отбелязват непрекъснато увеличение на трафика и постоянно развиват своята 5G ULTRA мрежа, която предлага най-високите скорости според Ookla в над 75 града и курорта, където има търсене на услуги по мобилна мрежа от пето поколение.

5G мрежата на А1 стартира в София и Бургас (който се превърна в първия 5G град в страната с покритие на населението на открито от над 90%). Първоначално новата мрежа беше достъпна за безплатен тест, в който се включиха над 3 000 потребителя. Търговският старт на 5G в България беше даден през април 2021 година, а в момента 5G ULTRA вече достига до 75 града и курорта в страната.

Намаления в А1 Видеотека до 29 ноември

През ноември интерактивната телевизионна платформа на А1 Xplore TV ще предлага хитови филми с намаление от 50%. Сред 40-те заглавия, включени в промоционалната селекция, почитателите на седмото изкуство ще открият предложения за всеки вкус - документални филми, фантастични трилъри, романтични заглавия и други. Те могат да бъдат наети директно от А1 Видеотека за период от 48 часа, през който потребителите могат ги гледат многократно.

Ноемврийският филмов маратон стартира на 15 ноември, а сред заглавията на промоционална цена се нареждат "Честита смърт 2" на режисьора Кристофър Ландън и "Блейд рънър: 2049" с участието на световноизвестните Харисън Форд и Райън Гослинг. Сред документалните филми в промоционалната селекция на Xplore TV са "Аполо 11", "Да натопиш Джон Делоран" и "Аз съм Дюран".

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК