Всички модели от новия iPhone 13 вече са в продажба в А1

Телекомът търси дигиталните училища на България

08.10.2021 | 12:32 Редактор: Тодор Петров

Новият iPhone e тук

Вече е официално. Новите смартфони от серията 13 на iPhone влизат в продажба, а първите клиенти, направили своята предварителна поръчка през онлайн магазина на А1 могат да очакват доставка. Очаква се и тази година към новите модели на Apple да има засилен интерес, тъй като те идват със значителни подобрения в камерите, процесора и дисплея.
 
В следващите дни се очаква устройствата да бъдат заредени и в магазините на телекома в цялата страна. Поръчки могат да се правят както досега и в онлайн магазина на А1.bg. Доставката за клиентите, поръчали онлайн, е напълно безплатна до всяка точка на страната, независимо от избрания от тях модел и неговата стойност. 

А1 търси дигиталните училища на България

A1 стартира конкурса „Дигитално училище на България“, който търси да отличи най-добрите практики, въведени от българските училища при дистанционното обучение в България. Това са учебните заведения, които подпомагат усвояването на знания посредством технологии и иновации. Целта на компанията е да отличи най-изявените от тях, които трансформираха дистанционното обучение във възможност и катализатор за дигитализация на образователната система у нас. 

А1 ще излъчи 6 училища-победители от цялата страна в общо 3 категории, като във всяка ще бъдат връчени по две награди – на училище от голям град (София и областни градове) и от малко населено място. Желаещите да участват вече могат да подадат своите кандидатури на www.a1.bg/digital-schools, като крайният срок е 15.11.2021 г. Експертно жури ще оценява заявките по предварително зададени критерии.  

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК