В А1 започват продажбите на новия Motorola Edge 20

Трилър и екшън в А1 Видеотека

10.09.2021 | 11:42 Редактор: Десислава Атанасова

 

Ново попълнение в магазините на А1

А1 пусна в продажба нов смартфон с бранда Motorola, който се предлага в магазините на телекома и онлайн на А1.bg. Motorola Edge 20 се отличава с доброто си съотношение между цена и технически характеристики. Със своя 8-ядрен процесор, 108 мегапикселова камера и 128 GB вградена памет, той е сериозна конкуренция за всички смартфони в средния ценови клас. Моделът разполага и с 5G модем, благодарение на който ще се свърза с 5G ULTRA мрежата на А1 след предстоящия софтуерен ъпдейт от производителя.

Външният вид на устройството прави впечатление със завършека тип хамелеон, който се прелива в зависимост от осветеността. Ултратънкият и олекотен дизайн го прави удобен за носене и работа. Motorola Edge 20 има изчистени черти и широк 6,7-инчов FHD+ OLED дисплей, който покрива почти цялата предна част на смартфона. Технологията на дисплея осигурява наситени цветове и поглъщащо гледане на видео във висока резолюция.

Хитови заглавия допълват каталога на А1 Видеотека

А1 Видеотека обещава много приятни минути пред домашния ТВ екран за почитателите на киноадреналина сред абонатите на Xplore TV през септември. Сред хитовите заглавия в каталога на A1 Видеотека този месец се открояват драматичният екшън трилър „Те пожелаха смъртта ми“, приключенският фантастичен екшън "Мортал Комбат: Филмът" и научнофантастичният филм на ужасите "Нито Звук 2". Абонатите на Xplore TV могат да наемат всеки от тях на достъпна цена и да ги гледат многократно в продължение на 48 часа в уюта на дома си.

Филмите от премиум студиа в каталога на А1 Видеотека са с първокласен звук и картина и дават възможност на потребителите на Xplore TV да ги гледат дори и след като вече са извън програмите на киносалоните. Интерактивните функции на Xplore TV улесняват избора за зрителите, като с времето платформата "научава" предпочитанията им и им предлага заглавия, подходящи за техния вкус.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК