С нова промоция от А1 всички нови абонати получават достъп до 5G ULTRA

MAX Sport добави и NFL в програмата си

03.09.2021 | 11:30 Редактор: Тодор Петров

5G ULTRA и 20 000 МВ бонус от А1

От 1 септември влиза в сила ново промоционално предложение от А1, с което всички нови абонати на тарифни планове ONE ще получат еднократно допълнителни 20 000 МВ на максимална скорост. Подписалите нов договор ще имат и достъп до най-бързата мрежа в България - 5G ULTRA, която достига скорости над 1000 Mbps, както и висок приоритет в мрежата - предпоставка за още по-бърза връзка.

Предложението на А1 идва само месец след като телекомът получи официално признание, че притежава най-бързата 5G мрежа в България от Ookla. Отличието е присъдено след анализа на над 22 000 потребителски теста на 5G мрежите в страната през първите шест месеца от годината. А1 дава възможност на своите нови и настоящи абонати, които преподпишат своя договор, дори и на най-ниските тарифни планове, да се уверят в нейните качества.

MAX Sport донесе американския футбол в България

MAX Sport е първата българска телевизия, която спечели правата за излъчване на живо на най-популярния и гледан американски професионален спорт – Националната футболна лига (NFL). През новия редовен сезон, който ще е под номер 102 в историята, отборите ще изиграят по 17 мача, като спортните канали на А1 ще имат възможността да излъчват по два мача на кръг – от 20:00 и 23:00 часа в неделя вечер.

Стартът ще бъде даден в ефира на MAX Sport 2 oт 20:00 часа на 12 септември българско време с двубоя между Питсбърг Стийлърс и Бъфало Билс. Веднага след края му започва и прякото предаване на сблъсъка между Канзас Сити и Кливланд Браунс. Редовният сезон ще приключи на 9 януари 2022 г., а седмица по-късно, на 15 януари, започват и плейофите. Кулминацията на сезона в NFL – 56-ото издание на Супербоул, по план трябва да се изиграе на 14 февруари на SoFi Stadium в Ингълууд, Калифорния.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК