TikTok с още по-големи амбиции, позволява записването на по-дълги видеа

Успехът на приложението накара много социални медийни компании да добавят услуги за кратък клип

01.07.2021 | 23:25 Редактор: Жаклина Иванова
TikTok с още по-големи амбиции, позволява записването на по-дълги видеа

Приложението за кратки видеа TikTok заяви в четвъртък, че ще представи нова опция през следващите няколко седмици, която ще позволи на потребителите на платформата му да създават по-дълги видеоклипове до три минути.

TikTok в момента позволява на потребителите да записват кратки мобилни видеоклипове, които могат да продължат до 60 секунди като се добавят специални ефекти, както и музика, изтеглени от специална музикална библиотека.

Приложението стана изключително популярно сред тийнейджърите през последните години.

"През следващите седмици ще въведем опцията за създаване на по-дълги видеоклипове за всички в TikTok, давайки на нашата глобална общност гъвкавостта да снима, качва и редактира видеоклипове с дължина до три минути директно в TikTok“, обяви компанията в публикация в блога си.

Успехът на TikTok, собственост на китайския ByteDance, също накара много социални медийни компании да добавят услуги за кратко видео към своите платформи, пише bloombergtv.bg.

Instagram на Facebook Inc стартира собствена опция за кратки видеоклипове, а Snapchat на Snap Inc пусна своя "Spotlight" "миналия ноември.

Снимка: Bloomberg.com

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК